Seyhan sonuçtan hiç memnun değil

22 Kasım 2024 07:47

Sagra fabrika satış mağazasından Tadelle King Size 52 gr X 16'lı sordum, 720 TL olduğunu söylediler. İki tane fabrika satış mağazasını arayarak teyit aldım: İstanbul Başakşehir ve Ordu fabrikası satış yerine fiyat sordum, aldığım cevap 720 TL dediler. Ben bizim oradaki marketten Tadelle King Size 52 gr X 16'lı aldım, fiyat 400 TL. İki kutu satın aldım, neredeyse fabrika satış mağazası fiyatına 2 kutu aldım. Neden bu ürünü satan fabrika satış mağazası yüksek fiyatla halka satıyor? Ben Tadelle hayranıyım, en sevdiğim tükettiğim çikolata. Kendimi yıllardır kandırılmış hissediyorum.

22 Kasım 2024 07:22

Sagra fabrika satış mağazasından Tadelle King Size 52 gr X 16'lı sordum 720 TL olduğun söylediler iki tane fabrika satış mağazasını arayarak teyit aldım İstanbul Başakşehir ve Ordu fabrikası satış yerine fiyat sordum aldığım cevap 720 TL dediler. Ben bizim oradan marketten Tadelle King Size 52 gr X 16'lı aldım fiyat 400 TL iki kutu satin aldım neredeyse fabrika satış magzasi fiyatına 2 kutu aldım. Neden bu ürün satan fabrika satış magzasi yüksek fiyat halka satıyor. Ben Tadelle hayranıyım en sevdiğim tükettiğim çikolata kendimi yıllardır kandırılmış dolandırılmış hissediyorum. Sagra firmasi böyle bir durum beklemek beni çok üzdü

1732249103619.screenshot-20241122-071732-gallery.jpg
22 Kasım 2024 09:19 (Şikayetten 1 saat sonra)

Sayın Tüketicimiz, Şikayetiniz ile ilgili gerekli prosedürler uygulanmaya başlamıştır. 24 saat içinde konu ile alakalı sizinle iletişime geçip gerekli işlemler başlatılacaktır. Saygılarımızla, Sagra Grup

23 Kasım 2024 11:31

Teşekkürler bilgi verirseniz sevinirim

29 Kasım 2024 21:28

Hiçbir bilgi verilmedi. O zaman doğru tadele firmasi bizi dolanıyor

Birnaz sonuçtan hiç memnun değil

Birnaz

Ömer
28 Ekim 2024 11:10

Yalçın
26 Kasım 2023 00:43
Barlas sonuçtan hiç memnun değil

Barlas
28 Mart 2024 11:36