Sağlık Bakanlığı Hastane Çalışanının Yanlış Üslubu

26 Eylül 2023 10:57

Annem merdivenden düştü ve ayağı kırıldı. Çok fazla mide bulantısı olduğu için ve tek başıma hastaneye götüremeyeceğim için ambulansı arayıp annemi saat 17:00 civarı hastaneye getirdim ve acilde müdahale edildi. İdrar tahlili için sonda takıldı. Hemşireye sondadaki idrarın yeterli olduğunu ve sondanın çıkarılmasını istedim. O sırada telefonum çaldı ve dışarı çıkıp telefonla konuşup içeri geldiğimde sonda çıkarılmıştı. İdrar tahlilini verildiğini düşündüm. Bir iki saat geçtikten sonra doktor beni çağırıp sonuçların çıkmadığını ve laboratuvara bakmamı istedi. Gidip baktığımda idrarın oraya hiç gitmediğini öğrenip acile geri geldim. Hemşireye sordum ve onun takibini sizin yapmanız gerekti dedi. Çöpe atmışlardır dedi ve bana hoş olmayan bir üslupla onu da mı biz takip edeceğiz diyerek tersledi. Şikayet için 184'ü aradım fakat idari bir soruşturma olmaz diyerek kapattı. Bir hastane çalışanının böyle çirkin bir üslupla konuşmasının yanına kalmasını istemem. Lütfen gereği neyse yapılmasını arz ederim.

Meral
Meral

Sonuna kadar haklısınız. Şiddete kesinlikle karşı olduğumu belirtmek isterim. Lakin haberlerde sağlıkçılara şiddet haberlerini çok görüp kınıyoruz. Ki evet yapılmamalı ama benim fark ettiğim şey şu: Genelde sağlıkçılar insanları hep azarlıyor burunları kaf dağında kendilerini bir şey zannediyorlar. Keyfi hareketlerde bulunuyorlar insanları mağdur ediyorlar. Kadın doğum hastanesinde de çok sorun yaşamıştım. Doktor yoktu. İyiydim gitmeme izin vermiyorlardı. Doktor Allah'a emanetti. Bayağı yıl geçti ama hala aynıdır eminim. Nereye giderseniz gidin sağlıkçılar uyuz insanlar. Beş kuruşta etmezler. Çoğu insanı zıvanadan çıkarıyor emin olun ondan saldırıyorlar. Çoğu hak ediyor. Not:Şiddeti normalleştirmiyorum aksine kınıyorum ama onların yaptığı da şiddet

17 Nisan 2024 21:57

26 Ağustos 2024 21:17