Sağlık Bakanlığı Doktorlar Ve Hastanelerin Sorumsuzlukları!

21 Temmuz 2023 03:17

5 yaşında havale geçirdim 12 yaşında epilepsi tanısı koydular yıllardır epilepsi ilaçlarını kullandım günlük 7-8 defa krize gidiyorum yaşım 15-18 aralarında ailemle *** *** arasında bir tartışma geçti. Bundan dolayı epilepsi değil yalandan yapıyor dedi. Bunun üzerine ilaçları içmeyi kestim lakin krizlerim sürekli devam etti. Bunun üzerine askeriyeden çürük raporu verdiler ve %58 epilepsi özürlü kartı çıktı yaşım 31 oldu. Bu süre zarfında krizlerim devam ediyordu. Kimi zaman yoğun bakıma kimi zaman entübeye atıyorlardı kimi doktor epilepsi diyor kimi doktur ise yalandan yapıyor diyor epilepsi diyenler ilaç tedavisinde bulunmadı yalandan yapıyor diyenler ise acilde epilepsi ilaçları yüklüyorlardı bunun üzerine ilaçlara bağışıklık kazanmış durumdayım ve etki etmiyor, etmediğinden bana yalandan yapıyorsun diyorlar e-nabız'a ise epilepsi diye kayda geçiyorlar. Ben deneme tahtası mıyım? Yalandan yapıyorsam dişlerimin hepsi kırık iki kolumda ameliyat var ve yıllardır hastanelerden uğraşıyorum bunlar da yetmez gibi özel hastane de check up yaptırdım. Tamamen temizsin dediler lakin 1 ay sonra bir kriz tuttu ve direkt kesin epilepsi hastasın dediler. Check up'ta temiz çıkan krizde epilepsi tanısı kondu madem ben yalandan yapıyorsam beni neden yoğun bakıma epilepsi diye atıyorlar neden bana acilde epilepsi ilaçları kullanıyorlar. Bir doktorun dediğini bir doktur tutmuyor benimle oyuncak gibi oynuyorlar bu durumdan rahatsızım çünkü ilaçlar artık etki etmiyor krizlerim bayağı arttı 2 günde bir acile gitmek zorunda kalıyorum. Bana yardım edin ne yapacağımı bilmiyorum!

Epilepsi Hastalarının İstihdam Ve Sağlık Sigortası Sorunları

01 Şubat 2025 19:57