Sağlık Bakanlığı Böyle Biri Doktor Olamaz Araştırın

10 Ağustos 2024 15:07

Antalya/Alanya plastik cerrah B**** K***'dan şikayetçiyim. Doktorluğunun araştırılmasını ve iptal edilmesini istiyorum. Meme büyütme ameliyatı için gittim, göğsümün dikiş yerlerinde yaralar oluştu. Bir sene beklememi söyledi, bir sene sonra tekrar gittim, yaraları kesip alacağını söyledi. İnandım, güvendim, kendi kliniğinde yaraları kesti ve aldı. Sonra başıma gelmeyen kalmadı; ertesi gün ve altı gün boyunca acillik oldum. Hijyenik olmayan kliniğinde bu işlemi yaptığı için göğüslerim enfeksiyon kaptı. Her gün 40 derece ateşlerle hastane hastane gezdim, hiçbir hastane beni kabul etmedi. İki gün sonra dikişlerin hepsi patladı. Ameliyatın üzerinden 40 gün geçti, hâlâ vücudumda iki tane kocaman kapanmayan yarayla yaşıyorum. Antalya’da başka bir doktora gittim ve o doktor yanlış işlem yaptığını, göğsümün dokusunu bozduğunu, fazla deri kesildiğini söyledi. Bu yaraların kendiliğinden kapanmayacağını, tekrar ameliyat olmam gerektiğini öğrendim. Antalya’daki doktorum şu an bir ameliyat olmam gerektiğini ve altı ay sonra da ameliyat olmam gerektiğini söylüyor. Kendisi ameliyat masraflarını karşılaması gerektiği halde suçunu kabul etmiyor. Bu kadın yüzünden hayatım karardı. Onun hatası yüzünden iki sefer ameliyat olacağım ve altı ay zaman kaybım olacak. Psikolojimi anlatmak bile istemiyorum. İki yaşındaki bebeğime sarılamıyorum, bakamıyorum, kreşe vermek zorunda kaldım. Hepsi kendisinin suçu. Sonuna kadar şikayetçiyim. Benim gibi bir sürü mağdur ettiği insan var, davaları var. Lütfen araştırın, lütfen.

Emine
Emine