Doktorun Üslupsuz Tavırları Ve Hasta İlgisizliği

09 Aralık 2024 17:04

Kayseri Melikgazi Ş****** Y***** ve F**** Ç****** Sağlık Ocağında görev yapan doktor Ö*** S*****'nin üslupsuz davranışları ve hastaya bakmaması sebepleri üzerine doktorumu değiştirdim. Y**** Bey izinli olduğu için 2 hafta önce gittiğimde mecburen Dr. Ö*** S*****'den sıra aldım. Detaylı bir hastaneye git diyerek şikayetlerimi dinlemeden gönderdi. O gün diğer doktor H*** Hanım'dan da sıra alarak muayene olup reçetemi aldım. Fakat ilaçlarım bittiği ve hastalığım geçmediği için bugün 09.12.2024 saat 11'de tekrar sağlık ocağına müracaat ettim. Yine kendi doktorum olmadığı için Dr. Ö*** S*****'den sıra aldım. Bana numarana mesaj attım dedi. Kod vermem gerektiğini söyledi. Sert bir üslup ile ve telefon numarası yanımda olmadığını söyleyince işlem yapmayacağını, telefon olduğu gün işleme alacağını söyledi. Ben de muayene etmeye gönlünüz yok, geçen de bahaneler ile almadınız dedim. Bana bağırarak hakaret içerikli konuştu. Ayrıca belirtmem gerekiyor ki hastaların hepsi bu doktordan muzdarip, herkese bağırıyor. Diğer kadın doktorumuzun kapısı hasta dolu, hiç kimse ona muayene olmak istemiyor. Yaşlılara özellikle kötü davranıyor. Ben buraya denetlenmesini istiyorum. Bu doktorun doktor olduğundan bile şüpheliyim.

12 Eylül 2024 16:17

29 Aralık 2023 11:23