18 Kasım 2024 11:06

Ekte faturası ve fotoğrafları olan saati aldığımızdan beri hiç kullanmadık. Maalesef üründeki harf hatasını yeni fark ettik. Kayseri Forum AVM'deki Saat & Saat mağazasına saati götürdüğümüzde çalışan usta saatin hiç açılmadığını hiçbir yapışkan izi olmadığını bu sebeple üretim hatası olduğunu belirtti. Saat merkeze gittiğinde garantisinin bitmesi sebebi ile 2500TL gibi bir rakam istendi. Saat hiç kullanılmadı ve kendi ustaları saatin açılmadığını ve üretim hatası olduğunu bildirmesine rağmen benden ücret talep ediliyor. Saatin ücretsiz olarak tamirini talep ediyorum.

18 Kasım 2024 16:35 (Şikayetten 5 saat sonra)

Merhaba Değerli Müşterimiz, Konu hakkında bizimle iletişime geçmenizi rica ederiz. Saygılarımızla

Saatimin Onarım Sürecinde İlgisizlik Ve Mağduriyet Yaşadım

28 Temmuz 2025 21:24
Bekir sonuçtan hiç memnun değil

14 Temmuz 2025 12:06
Garanti Kapsamı Dışında Bırakılan Saat İçin İletişimsizlik Ve Çözüm Eksikliği
garanti-kapsami-disinda-birakilan-saat-icin-iletisimsizlik-ve-cozum-eksikligi-3.jpg
Şevval sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Kapsamındaki Saat Kordonu Kısaltma İşleminden Ücret Alınması Ve Fiş Verilmemesi

23 Eylül 2025 23:24
Emre sonuçtan hiç memnun değil

Kullanılmış Ve Kusurlu Saat Satışı Sonrası Yetersiz Servis Ve Yüksek Tamir Ücreti

13 Haziran 2025 21:33