İsmail sonuçtan hiç memnun değil

06 Eylül 2023 13:20

Bir süre önce Saat & Saat sitesinden almış olduğum Diesel marka saatin (aynı ürünü farklı rengiyle ikinci deneyişim. Diğerini aynı sorun yüzünden iadeye göndermiştim) gizli ayıplı ürün olduğu apaçık ortada. Sebebi şu: kullanmaya başlıyorsunuz birkaç ay geçmeden ekran buğlanıp yazılar okunmayacak hale geliyor. Belli ki sızdırmazlık testlerinden güvenle geçememiş. Bu saat su geçirmez özelliği olmasına rağmen bırakın suyu kolunuzdaki nemden cam buğlandırıyor. Ürünü size gönderdim özellikle onarım istemediğimi iade istediğimi bildirmeme rağmen onarım yapılmasına karar verilmiş. Ben içerisi su buharı yapmış bir metal aksamın korozyona uğrayıp ya da oksitlenerek ileride daha farklı çalışmama sebebiyle karşıma çıkacağını düşündüğüm için kesinlikle onarım istemiyorum o kadar para verdiğim yeni bir saate neden böyle bir onarım işlemi uygulatayım iadesini istiyorum. Yasalar bize ki gizli ayıplı kusurlu ürünü 2 senelik süre zarfında iade edebilirsiniz diye bir seçenek sunuyor. Bu sebepten ücret iadesi yapılmasını istiyorum. Aksi halde Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuru yapılacaktır.

06 Eylül 2023 13:23 (Şikayetten 2 dakika sonra)

Merhaba Değerli Müşterimiz, Ürünün arızasının devam etmesi halinde incelenmesi için garanti belgesi ile birlikte tekrar teknik servise gönderilmesi gerekmektedir. Saygılarımızla

06 Eylül 2023 18:45

Onca yazıdan bunu mu çıkardınız. Hakem heyetiyle halledin sorununuzu o halde veriyorum

08 Eylül 2023 15:56

Merhaba Değerli Müşterimiz, Ürün servise ulaşmadan inceleme yapılması mümkün değildir. Saygılarımızla

12 Kasım 2023 16:58
Saat & Saat Cam Buğulanması

Teşekkür ederim ilgilendiğiniz için dün ilk düştüğü fiyatı yüklemişim yanlışlıkla. Son hali buydu 11.11 gününde

12 Kasım 2023 16:59

Karıştı pardon size değildi o

Tuğçe sonuçtan hiç memnun değil

13 Mayıs 2025 11:30
Garanti Süresi Dolan Saatte Sürekli Su Alma Ve Yüksek Servis Ücreti Mağduriyeti
Altan sonuçtan hiç memnun değil

11 Kasım 2024 12:22
Su Alan Saat İçin İade Sorunu
Su Alan Saat İçin İade Sorunu
Emrah sonuçtan hiç memnun değil

26 Ağustos 2024 19:09

17 Mayıs 2024 19:52
Saat & Saat Kusurlu Ürün Gönderilmesi
Teyfik sonuçtan hiç memnun değil

07 Aralık 2024 12:04