12 Eylül 2024 12:53

Aracımın RS oto servise dolu hasarı için bıraktım. Şaşmaz San. Sit Sanayi Bulvarı Şaşmaz No:*** Ankara. H** Bey ilgilendi araçla, her şey başta çok güzeldi ancak aracı teslim aldığımda arabanın kapı kolunda soyulmalar gördüm bunu sorduğumda zamana bağlı olabileceğini söylediler. Aracı böyle vermedim size dediğimde biz yapmadık diye dalga geçer gibi zamanla böyle olabilir diye tepki aldım. Aynı zamanda arabanın gövde kısmında benekler vardı bunu sorduğumda da biz yapmadık dediler. Ben bunların hepsinin fotoğraflarını yükleyeceğim bu insanlara arabanızı emanet etmeyin nasıl alırsınız asla bilemezsiniz. Müdür olduğunu iddia eden kişi arabayı teslim almamasına rağmen sanki arabayı kendisi teslim almış gibi araba böyleydi diyor. Müşteri memnuniyeti sıfır üstüne araç böyleydi diye sizi suçluyorlar.
Şaşmaz San. Sit Sanayi Bulvarı Şaşmaz No:****RS şirketi.

12 Eylül 2024 13:52 (Şikayetten 58 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz; Konuya ilişkin, inceleme işlemi derhal başlatılmış olup, RS Servis Müşteri İlişkileri Sorumlusu en kısa süre içerisinde, sizin ile iletişime geçecektir. Saygılarımızla RS Servis Genel Merkez

Aysel
Aysel
17 Eylül 2024 19:31

RS Servis genel müdürlüğünden dönüş oldu ve bu aracın kol derisinin zamana bağlı olduğunu söylediler. Üzerinde hala yapışkan olduğunu hasar yerinin acık renk olduğu söylediğimde elinizde öncesinde fotograf var mı dediler yani kısacası oraya verdiğiniz her aracın başına bir şey geldiğinde elinizde fotograf yoksa bu şirkette mağdur olursunuz

Türker sonuçtan hiç memnun değil

RS Servis Tamir Süresi Uzatması

Türker
02 Şubat 2024 09:02
Fatma sonuçtan hiç memnun değil

18 Mayıs 2024 14:08
Uçar sonuçtan hiç memnun değil

RS Servis Ankara Şubesinde Onarım Sonrası Hayal Kırıklığı

25 Ekim 2025 08:01