İbrahim sonuçtan memnun

Rota Climate Servisinin İlgisizliği Ve Saygısızlığı!

25 Aralık 2024 17:07

Rota 12000 BTU marka klimanın dış ünitesinde geceleri yoğun ses geldiği için servisi aradım. Kütahya Kardelen adlı servis 10 gündür gelecek daha gelemedi. Servisten randevu alabilmek için resmen arkasında koşturdum. Bugün tekrar konuşmamda sahibi mi çalışanı mi bilmiyorum ama o bayandan açık açık fırça yedim. Şikayet edeceğim memnuniyetsizliğimi dediğim anda servisteki bayanın sözleri aynen şu oldu (tamam o zaman ben servis talebinizi iptal ediyorum. Nasıl olsa şikayet edeceksin sizinle uğraşamam) bu arada ısrarla servisin gelip sorunumu çözmesini, yine de servisin ilgisiz ve düstursuz tavrından dolayı şikayetimi yapacağımı söyleyip durdum. Açıkçası kendi paramızla rezil olduk maalesef.

25 Şubat 2025 08:11 (Şikayetten 2 ay sonra)

Furkan

Cevabınız için teşekkür ederim, ses sorunu benim için önemli bununla ilgili birden fazla şikayet gördüğüm için merak ettim, servis ağını sorgulayacağım, iyi günler dilerim.

Furkan

Merhaba, bu markayı almayı düşünüyorum, nasıl bir çözüm yolu sundular, sorun neymiş, markayı tavsiye eder misiniz, teşekkür ederim.

İbrahim
İbrahim

İyi günler. Markadan yana hiçbir problem yok kardeşim. Isınma - soğutma yönünden de kaliteli bir ürün. Ama yaşadığınız yer ya da bölgede öncelikle servis ağı var mı, varsa yetkili servisin ilgi ve tutumu çok önemli olacaktır sizler için de. Fiyatına göre memnun kalırsınız. Ben hem LG hem rota marka klimayı kullanıyorum, memnunum. Benim sorunum servis ile ilgiliydi, servisimi de değiştirdiler

Güven
08 Eylül 2023 21:40

Yeliz
01 Kasım 2023 15:26
Yasin sonuçtan hiç memnun değil

Yüksek Ücretlere Rağmen Vestel Servisi Klima Arızasını Çözemedi, Randevular Aksadı

Yasin
02 Ağustos 2025 12:26
yuksek-ucretlere-ragmen-vestel-servisi-klima-arizasini-cozemedi-randevular-aksadi-1.jpg