01 Temmuz 2024 09:24

Leke çıkarıcı, lekeyi de tişörtün boyasını da birlikte yok etti. Meyve yerken suyu tişörtüme akmıştı. Bunu çıkarmak için, Dr. Beckmann marka toz leke çıkarıcıyı Rossmann mağazasından satın aldım. Meyve ve İçecekler için özel geliştirilmiş formüle sahip olan çeşidinin tercih ettim. Ambalajın arkasında uygulama talimatı vardı. Bunu birebir uyguladım. Sonuçta leke de çıktı, ürünün gök mavi renkli boyası da çıktı. Ürünün özerinde "Aktif Oksijen Gücü" ibaresi beni başta düşündürmüştü ama arkada "Renkleri ve Kumaşı Korur" ibaresini görünce ona göre üretildiğini varsaydım. Şimdi hem boşu boşuna bu leke çıkarıcıya para vermiş oldum hem de en sevdiğim renkteki tişörtümden oldum. Şikayetçiyim.

01 Temmuz 2024 10:10 (Şikayetten 46 dakika sonra)

Merhaba, İsmim Berrin şikayetinizi çözüm sürecinde size yardımcı olacağım. Öncelikle yaşadığınız sorunu bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Gerekli kontrolü sağlayıp, iletişim bilgileriniz üzerinden size en kısa sürede dönüş sağlayacağız. Saygılarımızla.

01 Temmuz 2024 10:34

Berrin Hanım, yanıtınız için teşekkür ederim. İlk açıldığı günden beri Rossmann mağazalarının daimi müşterisiyiz. Ürünlerini de beğenerek ve güvenle kullanıyoruz. Dr. Beckmann markalı ürünü ilk kez kullanırken de o güveni göz önünde bulundurduk. Ancak bir nedenden ötürü bir mağduriyet yaşadık. Bunun giderileceği konusunda Rossmann markasına halen güvenmekteyiz. Tekrar teşekkür eder, olumlu yanıtınızı bekleriz. Selam ve iyi dileklerimle.

04 Temmuz 2024 10:27

Merhaba. Platformdan "Markayı Nasıl Değerlendirirsiniz? " başlıklı anket sorusu geliyor. Henüz çözümlenmediği için bir değerlendirme yapmıyorum. Sonuçlandığında değerlendirmeyi yaparak geri bildirimde bulunacağım. İyi günler dilerim.

22 Temmuz 2024 12:48

Merhaba Levent Bey, 22.07.2024 tarihinde sizinle yaptığımız görüşmede konuyla ilgili sürecinizi tamamlayıp, çözüme ulaştırdığımızı ümit ediyoruz. Rossmann ile ilgili deneyimlerinizi bizlerle paylaşabileceğinizi belirtmek isteriz. Saygılarımızla.

22 Temmuz 2024 12:55

Evet. Süreç titizlikle ve müşteri memnuniyeti gözetilecek şekilde yürütülüp çözüme ulaştırılmış bulunmaktadır. İlgi ve desteğin için çok teşekkür ederim.

Furkan sonuçtan hiç memnun değil

Furkan
11 Ağustos 2024 16:18
Rossmann Dr. Beckmann Leke Çıkarıcı Tam Bir Hayal Kırıklığı
Rossmann Dr. Beckmann Leke Çıkarıcı Tam Bir Hayal Kırıklığı
Hediye sonuçtan hiç memnun değil

Hediye

Gülşah
20 Ekim 2023 13:24
Eda sonuçtan çok memnun

29 Ağustos 2023 13:12
"İlgilerinden dolayı Teşekkür ederim"
Rossmann Leke Çıkarma Vaadi