Derin sonuçtan hiç memnun değil

21 Eylül 2024 00:31

Roborock Q8 max Plus cihazını Vatan Bilgisayar üzerinden aldım. Daha önce arkadaşımda görüp kullanıp memnun kaldığım için aynı ürünü satın almıştım fakat benim cihazım masa ve sehpa ayaklarına çarpa çarpa sildiği için 1 ay geçmeden etrafı çizildi ve boyaları kalktı. Kullanıcı hatası değil bu robot kendisi çalışıyor. Sonuçta engellerden kaçması ve çarpmadan silmesi lazım. Çünkü bu özelliklerini aktif olarak kullandım ilk günden beri. Bursa Korupark Vatan şubesinden garantiye gönderdim yaklaşık 2 hafta sonra ürün geldi ve sorun yok deyip ürünü poşete bile koymadan geri göndermişler. Arkadaşım teslim alacağı için Korupark müşteri hizmetlerini aradım ve durumu anlattım kutuyu kontrol edin. Eksik olmasın arkadaşım robot parçalarını bilmez ben her şeyi eksiksiz size vermiştim ve öyle teslim edin dedim... Kontrol edip tekrar aradı eksiksiz tamam alabilir dedi ve arkadaşımı gönderdim. Alırken kutuyu video çekmiş Allah'tan. Teslim aldığımda bir baktım paspas tertibatı yok kutusu yok paspaslar yok ve hasarsız olan çöp kutusu bile düşürülmüş kenarı kırılmış her yeri çizilmiş şekilde göndermişler. Kutuya tıkmışlar resmen ne bir poşet ne bir karton koymuşlar aralarına. Garantiye gönderdiğime de Vatan Bilgisayar'dan aldığıma da Roborock tercih ettiğime de pişmanım. Şu an paspas tertibatı ve paspaslarım bile yok!

Mesure
21 Ağustos 2024 14:10

03 Ocak 2024 23:46
Tuna sonuçtan hiç memnun değil

14 Haziran 2024 17:09
Roborock Q7 Max Yetkili Servisi
Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Gökhan
13 Aralık 2024 19:30