Roblox Hesabımda 2 Aşamalı Doğrulama Kabusu: Erişim Sorunları Ve Çözümsüzlük

06 Kasım 2024 22:27

Roblox hesabıma Google`ın 2 aşamalı doğrulama uygulamasını bağlamıştım. İlk başta gayet iyiydi ancak farklı bir cihazdan Google`ın 2 aşamalı doğrulama uygulamasına giriş yaptığımda kodların sadece kurulmuş tek bir cihazda olduğunu öğrendiğimde çok geçti çünkü telefonum ekranı kırılmıştı ve ben bu uygulamayı telefonumda kurdum ve kod bağladığım. Bu durumda hattı farklı cihaza taktım ne bir mail ne bir kod ne de bir mesaj gönderildi. Hesabıma daha önce misafiri olduğum akrabamda giriş yapmışım. Yani misafirliğe gittiğimde hesabıma erişebiliyorum. Ancak 2 aşamalı doğrulamayı kaldırmaya çalıştığımda yine o uygulamadan kod istiyor. Bu nedenle hesabıma kendi bilgisayarımda veya başka bir cihaz ile giriş yapamıyorum. Eğer olası bir durumda hesabımdan çıkış durumu olursa asla hesabıma erişemeyeceğim. Hesabımda bu doğrulayıcı virüs gibi bağlandı. Kendi resmi kimlik kartım ile bile roblox hesabımı onayladım. Hesabımda bu doğrulama yöntemini bir daha asla kullanmayacağım. (düzenleme ekliyorum) : roblox Türkiye'de yasaklandığından VPN (zaten bot doğrulaması yaptığınız cloudflare`in 1.1.1.1 warp VPN) kullanarak "roblox support" sitesine giriş yapıp birkaç kez yazmaya çalıştım ancak hata verdi.

Roblox Hesabıma Erişemiyorum Güvenliğim Tehlikede

Xyanestonie