Belgin sonuçtan hiç memnun değil

Roblox Chat İnanılmaz Bir Tehlikeli Küfürlü Mesajlar

19 Temmuz 2024 08:32

Roblox kolejde iPad'lere yüklenmiş bir oyun idi ve bizim hayatımıza bk koleji ile girdi. Bir süredir kızımda bir tuhaflık görmeye başladım. Kızım 14 yaşında. Odasında sürekli sesli mesajlar atıyordu. Birkaç kez ikaz ettim, okuldan arkadaşlarım dedi.

Meğer bu roblox'ta chat grupları varmış, telefonunu elime geçirdiğim anda gördüm. Bu oyun programında bu kadar tehlikeli bir chat grubuna nasıl izin verilebilir? Roblox uygulaması yaş sınırını yükseltsinler. Chat'teki konuşmaları görseniz inanamazsınız, sadece ağıza alınmayacak küfürler. Evden kaç diyenler. Özellikle @g****** diye bir kız çocuğu ana avrat küfür ediyor.

Sırf kanıt olsun diye Şikayetvar ekibine ekran görüntüsü de atacağım. Küfür, çocuğu tehdit, para, bu evden kaç önerileri vs. Vs. Ben sildim programı, telefonunu aldım kızımın. Şu anda elimden başka bir şey gelmiyor.

The
The
Benzer Şikayeti Var

Kızınızın yaptığı indirdiği şeylere bakmazsanız olacak şey budur. İleride bu tür şeyler tekrar indirebilir. Dikkatli olmakta fayda var iyi günler

Belgin

Baktığım için gördüm ama her an ekranına bakmıyoruz insanlara faydalı olsun diye ince düşünsek de sizin gibi böyle alaycılarla da muhatap oluyoruz

Ramazann
12 Şubat 2024 03:13
Leylali sonuçtan çok memnun

Leylali
11 Ağustos 2023 05:27
"Bilgi dönüşü için teşekkür ederim. Faturama yansıyan parayı çocuğunuz çekmiştir dediniz. Benim oğlum 5 yaşında okuma yazma bilmiyor. Faturama yansımıştı. Bunu size kanıtlarım fatura geçmişimden. Oğlum tabii ki çekmedi. Bir şeyler oldu tam olarak bilmediğim benimde. Sonuç itibariyle. Ben bu oyunu sildim kurtuldum. Umarım bir kez daha karşımıza çıkmaz."
Okan sonuçtan hiç memnun değil

Roblox Denetçisi Nin Uygunsuz Hareketi

31 Ocak 2024 19:42