31 Ekim 2023 07:14

Instagram storylerini severek takip ettiğim dilan polat'ın ürünlerini denemek istedim ve sipariş oluşturdum. Siparişlerimde pirinç özlü sabun, aloveralı sabun, eşek sütlü sabun, saç bakım keratin sütü, vücut spreyi, glossu, güneş kremi ve madariseyi aldım. Hepsinin bana verdiği zararları tek tek anlatacağım. Benim cildim sivilce fazla çıkarmaz yağlı yiyecek yediğimde dahi nadiren sivilce çıkar. Fakat yüz için olan sabunları yüzümü adeta mayın tarlasına çevirdi. Vücut için olan sabunu bacaklarımda ufak kanamalara sebep oldu. Saçıma sıktığım keratin sütü adı altında sattıkları ürünü içine ne koyuluyor bilmiyorum ama kafa derimde kaşınma ve kepeğe neden oldu.

Vücut spreyi ise kolonyamsı bir kokuya sahip. Gloss ise çok güzel bir ürün değil, parlatıcı etkisi geçtikten sonra renk kalıyor. Pembe evet ama dudağı kurutuyor. Madarise ve güneş kreminin kötü bir etkisini görmedim fakat iyi bir etkisini de görmedim. Hater değilim. Başta da söylediğim gibi dilan polat'ın storylerini sevdiğim ve onu sempatik bulduğum için ürünlerini denedim fakat 0 puan aldı. 👎🏿👎🏿👎🏿

Burcu
Burcu

Kes yalanı bir de beni verem etti de tam olsun saçmalık ya bende kullanıyorum gayet iyi

13 Ekim 2023 13:08
Rise & Shine Madarise Suratımı Mahvetti

21 Nisan 2025 23:57
Pirinç Özlü Sabun Yüzümde Sivilce Ve Kabarcık Yaptı
Ayse sonuçtan hiç memnun değil

10 Ekim 2023 16:31