Muhammet sonuçtan hiç memnun değil

14 Temmuz 2024 15:35

7 yıl öncesinde Riot kullanıcı hesabım üzerine cezai işlem olarak hesabımı komple kapattılar. 7 yıl sonrasında hesabımın açılması için Ticket sistemini kullanarak bilgi edinme hakkımın olduğunu iletmeme rağmen, raporumu kapatıp hiçbir şey olmamış gibi yoluna devam etmeye çalışan Riot Games, bilgi edinme hakkımı ve zaman aşımını görmezden gelerek hesabımı bana geri vermeyi reddetmektedir. Zaman aşımına istinaden bile şu an hesabımı geri alabilme hakkına sahip olduğumu kendilerine ilettim fakat herhangi bir muhatap bulunamamakta. Bu işlemleri yapan destek personellerinin incelenmesini ve zaman aşımı ile ilgili hesabımın tarafıma geri verilmesini istiyorum. Hukuk ülkesinde uygulanan işlemlerin belirli bir zamanı ve gereksinimi bulunmaktadır. Ülke kanun ve kurallarına göre hüküm giyen bir kişinin bile belli bir süresi bulunmaktadır. Uygunsuz işlem yapan Riot Games ve ekibini bu konuda kınıyor ve işlemlerimin bir an öncesinde tamamlanmasını istiyorum.

14 Temmuz 2024 17:23

Bu şikayetimin üzerine bir de son bilgi alma hakkımı kullanmak istediğim bölümde destek talebimi cevapsız bir şekilde kapattılar.

13 Nisan 2025 07:12
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Riot Games Çalınan Hesabım Haksız Yere Kalıcı Olarak Kapatıldı

19 Temmuz 2025 03:24

05 Eylül 2024 16:32
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

05 Haziran 2025 13:54
Nehir sonuçtan çok memnun

Hesabım Banlandı Ve Destek Sistemine Erişemiyorum

29 Ağustos 2025 19:13
"Sonunda hesabımı aldım çok mutluyum ama yaklaşık 1 haftadır uğraşıyorum çok geç cevap veriliyor, geri dönüş de geç aynı şekilde ama emeğim ekmeğini verdi. Siz siz olun sakın bedava dolandırıcılık sitelerine tıklamayın riotun sitesine çok benzese bile asla yapmayın çok zor geri alınıyor."
hesabim-banlandi-ve-destek-sistemine-erisemiyorum-1.jpg