Nesrin sonuçtan hiç memnun değil

Riomi Marka Lazer Cihazının Bozuk Olması

Riomi Marka Lazer Cihazının Bozuk Olması
07 Ağustos 2023 21:58

Riomi marka buz lazer cihazını 19 haziranda satın aldım. Ürünün 1 milyon atışı vardı. 15 gündür kullanmadığım ürünü az önce açtım ve 285 atışı var görünüyor. Korkunç bir ışık saçarak peş peşe atış yapıyor. Bozuk ürün için 2892 lira vermiş oldum. Ürünün iadesini talep ediyorum.

16 Ağustos 2023 08:16

19 Haziran 2023’te Trendyol üzerinden hnk teknoloji sayfasından 2892.41 TL ödeme yaparak riomi bhrl-04 model buz lazer cihazı satın aldım. Ürünün 999.999 atışı bulunmaktaydı. 10 yıl kullanım süresi veriliyor. Ancak 7 ağustosta ürünü tekrar kullanmak için açtığımda 280 atışının kaldığını gördüm ve prize taktığım an hiçbir şekilde vücuda değmeden peş peşe atışlar yaptı. Satıcıyla iletişime geçtim ve ürünü garantiye göndereceğimi söyledim. Ürünü tekrar gönderdim ve 15 Ağustos’ta ürünümde üretimden kaynaklı bir arıza olmadığı için bana tekrar gönderileceği bilgisi verildi. Ürünün bozuk ve arızalı olduğu kabul edilmiyor. Ürün değişikliği veya para iademin sağlanmasını istiyorum.

18 Eylül 2023 19:16

Ürünü garantiye gönderdim tamir edilmiş çünkü atım sayısı 999.999 su geldiğinde. Fakat ara sıra aynı problem devam ediyor ve korkunç derecede ısınıyor.

13 Ekim 2023 11:17 (Şikayetten 2 ay sonra)

Merhaba Nesrin Hanım. Sizleri çok kez aradık fakat ulaşamadık. Müşteri Destek Hattımızı aramanızı rica ederiz. Müşteri Destek Hattı 0850 441 3504

Hüseyin
Hüseyin

Sorununuzla ilgili bir gelişme var mı?

Dilara
Dilara

Merhaba sorununuz çözüldü mu acaba

Riomi Atış Sayısı Bir Günde 170 Kaldı!

Müfeyza
17 Haziran 2024 13:52
Zehra sonuçtan memnun

Zehra
30 Ağustos 2024 11:16
"İadem kabul edilmedi tamir edip gönderdiler şimdilik sorun yok teşekkürler"
Riomi Buz Lazer Atım Yapmıyor

Edanur