Right Cars Car Rental Para Yatırılmadı

27 Ocak 2024 14:44

20.11.2023'de Dalaman havaalanında right cars firmasından araç kiraladım. 26.11.2023'de geri teslim ettim. 3000 TL depozito ödedim. 21 is günü içerisinde yatacağı söylendi ama üzerinden 2 ay geçmesine rağmen yatırılmadı. Şirket telefonlarını arıyorum açan yok. Mailden yazıyorum hep 2 is günü içerisinde dönüş yapacağız diyeli 2 hafta geçti. Paranla rezil olmak böyle bir şeymiş yeni anladım. Mağduriyetimin giderilmesini rica ediyorum.

İsmail
İsmail
Şikayeti Çözüldü

Sedat bey öncelikle geçmiş olsun. Aynı mağduriyeti bizde yaşıyoruz ve depozito bedeli diye 35.750 TL çektiler. Süreçte bir gelişme var mı bilgi verirseniz sevinirim.

Sedat
Sedat

Maalesef yok şirketin bütün numaralarını arıyorum açan yok. Şirkete ayıt mailden birkaç kişiye ulaştık onlarda şubeyle iletişime geçip size dönüş yapacağız diyorlar. Ama 3 hafta oldu her gün mail atıyorum döneceğiz diyorlar ama bir gelişme yok 3000 TL çekildi benden ve 3 ay geçti. Yalnız sizden niue 35 bin çektiler anlamadım. Umarım bir an önce alırız böyle bir yerden nasıl araba kiraladiysak artık. Yazık günah Allah'ından bulsunlar.

Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

12 Şubat 2024 13:56
7/24 Araç Kiralama 7/24 Rentacar Depozito İadesi Yapmıyor
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

11 Aralık 2024 15:59
Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Active Rent A Car Şikayet

09 Ocak 2024 14:13