Berna sonuçtan çok memnun

Berna
13 Eylül 2024 13:40

Almış olduğum Rexona stick roll-on'u açtığımda önce bilyesinin boşa döndüğünü fark ettim. Uzun süre çevirdikten sonra kremsi doku gelmeye başladı, lakin bu kez de kullanılamayacak kadar kuru sürülmeye çalıştığımda parça parça dökülüp ufalandığını fark ettim. Yaklaşık 2 yıldır sadece bu ürünü kullanıyorum ve çok memnunum. Böyle bir sorun ile karşılaşmak beni çok üzdü çünkü biliyorsunuz ki fiyatı da diğer normal ürünlere kıyasla çok yüksek. Param da ürün de boşuna gitti.

19 Eylül 2024 14:34

Rexona stick roll onu açtığımda bilyesinin boşa döndüğünü fark ettim ürünü açıp baktığımda da içerisindeki kremsi doku kurumuş dökülüyordu. Ürünü kullanamadım sorunun tarafınızca çözülüp telafi edilmesini rica ediyorum. Yaklaşık 2 yıldır aynı markayı kullanıyorum ve ilk kez böyle bir sorun yaşadım bu beni üzdü

Ek
1726745627212.image.jpg
1726745621548.image.jpg
18 Eylül 2024 00:25

Aldığım Rexona stick roll onu açtığımda önce bilyesinin boşa döndüğünü fark ettim. Kremsi yüzeyi yukarıya çıkarmak için epey uğraştım sonra kapağını açtığımda roll on un kurumuş olduğunu ve dokununca döküldüğünü fark ettim yaklaşık 2 senedir kullandığım üründe ilk kez bunda sorun yaşadım bu da beni üzdü açıkçası

1726608267053.image.jpg
1726608241580.image.jpg
18 Eylül 2024 00:22

13 Eylül 2024 13:41 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Merhaba, Ürün ve hizmetlerimizle ilgili geri bildirimlerinizi kendimizi geliştirmek için bir fırsat olarak değerlendireceğimize emin olabilirsiniz. İlettiğiniz konuyu inceleyerek en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, Unilever

Funda sonuçtan çok memnun

Rexona Clinical Roll On

Funda
24 Temmuz 2024 14:02
"Teşekkür ederim ürün yenisi ile bugün değiştirildi."
Rexona Clinical Roll On

Rexona Roll On Mekanizması Bozuk Çıktı

Duygu
31 Temmuz 2024 01:49
Hazal sonuçtan hiç memnun değil

Hazal
10 Haziran 2025 12:23
Rexona Ürünlerinde Kapak Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri İlgisizliği
Nursel sonuçtan hiç memnun değil

Nursel
20 Temmuz 2025 11:10
Nivea Stick Deo Ürünlerinde Yapı Bozukluğu Ve Ambalaj Sorunu
Minel sonuçtan hiç memnun değil

Rexona Roll On'un Kapağı Bozuldu, Ürün Kullanılamıyor

Minel