Resverol Mağduriyeti

22 Ocak 2023 17:29

3 yaşında kızıma verdim 1. Gün kendimde buldum hatayı ya yediği bisi dokundu ya da üşüttüm dedim ama doktora başvurmak zorunda kaldım gün boyu geçmeye kusmasını durduramadık. Muayene bulgularında ve tahlillerinde hiçbir sıkıntı ve anormallik yoktu... Serum takıldı düzeldik ama birkaç gün toparladık tekrar verdim bu seferde gün boyu iştahsızlık ve ishal başladı.

Bu sefer günlük rutininden kaynaklı bir durum değildi ve günlük şuruptan başka değişik bir şey vermedim... Bunun gibi şeyleri yasayabilirsiniz... Eczanede kullanan arkadaşımın tavsiyesi üzerine kreşe giden kızımın bağışıklık sistemini desteklemek amaçlı almıştım bir daha asla asla almam.

23 Ocak 2023 08:42 (Şikayetten 15 saat sonra)

Merhaba, öncelikle geçmiş olsun. Resverol şurubun belirttiğiniz gibi olumsuz veya yan etkileri bulunmamaktadır.

Kubra
Kubra
29 Ocak 2023 00:14

Ne kadar aydınlattınız... Siz acaba yeteri kadar araştırma yapmamış olabilir misiniz... Bir çok kisi var aynı şikayetlerde bulunan...

Ebru

Alerji doktorumuz bağışıklık için verdi. İki gündür bir tatlı kaşığı veriyorum kızıma. 8 yaşında. Dün ve bugün şiddetli karın ağrısı yaşadı. Değişik ne yedi ne verdim diye düşününce direk suçlunun şurup olduğu çıktınırtaya. Yarın vermeyeceğim. Eğer ağrı yaşamazsa direk suçlu şurup olacak. Gerekli yerlere şikayette bulunacak o zaman😔😔

Ebru

Resverol şurubu kestim ve karın ağrısı bitti. Antibiyotik ile beraber belkide verilmemeli. Tek bsşına denemeye cesaretim yok çocuğum ağrıdan mahvolmuştu😞

Burçin
Burçin

Benim kızıma da iyi gelmedi başka marka da aldım o da iyi gelmedi refluyu mafedıyor

Resverol Ürün Kalitesi Ve Fiyat Artışı Sorunu

Mehmetali