Filiz sonuçtan hiç memnun değil

08 Kasım 2023 23:52

Reports+ uygulamasına giriş yapmaya çalışırken Instagram hesabım sanırım askıya alındı. Burada birçok kişi benimle aynı sorunu yaşamış, başta sen olduğunu kanıtla diye bir bildirim aldım ve kanıtladım hesabımı geri verdiler ama 1 saat bile geçmeden yeniden gitti üstelik hesabımı alınca tekrar o takipçi uygulamasına girmeyi denemedim direkt uygulamayı sildim. Bu konuda bilgisi olan var mı? Gerçekten şaka gibi defalarca girdim çıktım sildim bir daha yükledim asla düzelmiyor Instagram'a giriş yapamıyorum. Lütfen sizden çok ama çok rica ediyorum. Bu sorunu çözer misiniz yoksa gerekli bütün yerlere şikayette bulunacağım

09 Kasım 2023 00:12

Reports+ uygulamasına giriş yapmaya çalışırken Instagram hesabım sanırım askıya alındı. Burada birçok kişi benimle aynı sorunu yaşamış, başta sen olduğunu kanıtla diye bir bildirim aldım ve kanıtladım hesabımı geri verdiler ama 1 saat bile geçmeden yeniden gitti üstelik hesabımı alınca tekrar o takipçi uygulamasına girmeyi denemedim direkt uygulamayı sildim. Bu konuda bilgisi olan var mı? Gerçekten şaka gibi defalarca girdim çıktım sildim bir daha yükledim asla düzelmiyor Instagram'a giriş yapamıyorum lütfen sizden çok ama çok rica ediyorum bu sorunu çözer misiniz yoksa gerekli bütün yerlere şikayette bulunacağım

Yavuz
Yavuz
Şikayeti Çözüldü

Filiz hanım hesabınız düzeldi mi aynı olay benim başıma geldi yorumu gördüğünüzde lütfen geri dönüş yapar mısınız

Aleyna
02 Kasım 2023 18:04
Reports+ A Girerken Instagram Hesabım Kapatıldı
Reports+ A Girerken Instagram Hesabım Kapatıldı

06 Aralık 2023 22:18

27 Aralık 2023 23:42
Reports+ Programından Dolayı Instagram Hesabıma Giremiyorum!