Rentaş Otomotiv Maltepe Servisinin Yaşattığı Mağduriyet

19 Ocak 2024 19:42

17 Ocak tarihinde aracımı getirdim. Tüvtürk muayenesinde arka fren sapması mevcut olduğu için muayeneden kaldım. Bu servise geldim sorunumu çözmek için. Aracımı kontrol ettiler balatalarda sorun görmediler fren ayarı yaptılar 2000 TL ödememi yaptım ve çıktım. Muayeneye tekrar girdim ve %38 olan sapma payı %41'e çıktı ve muayeneden tekrar kaldım. Muayene tekrarından kaldığınızda sıfırdan muayene parası veriyorsunuz (1800 TL). Muayeneden kaldıktan sonra kendilerini aradım. Yaptık ayarladık demiştiniz ama sorun devam ediyor dediğimde "Biz göz kararı kontrol ettik" dedi. Ben sanıyorum test ettiler sorun yok o yüzden muayeneye girdim. Yapamadığınız bir şeyin parasını alıyorsunuz ve insanların vaktini çalıyorsunuz.

Telefon ile görüştüğümde çok değişik bir tavırla karşılaştım. O zaman balatalar değişecek dendi. Oradaki çalışan bana balatalarda sorun yok uzun zaman götürür demişti :). Para iadesi istedim haklı olarak. Yine değişik bir tavırla al parayı hadi yürü git edasıyla konuştular benimle. İnsanız hata yaparız özür dileriz diyemediler. Yapıcı ve düzgün yaklaşmaları gerekiyor. Biz hizmet alıyoruz karşılığında bu tip bir muameleyle uğraşmak zorunda değiliz. Muayene'ye girmek için tekrar para vermek zorunda kalacağım ve zamanım gidecek. Bu konuyu da belirttim tabi yardımcı olmadılar. Atatürk oto sanayide bir servise gittim aracımın fren ayarlarını yaptılar teste soktular 2000 TL ödedim dedikleri gibi balatada değişmedi çünkü sorun yok. Hatayı kabul etmek erdemliktir. Bir daha asla sizle çalışmayacağım.

Muhammed
Muhammed

Hocam siz iyi misiniz? Neden frencilere gitmediniz, atıyorum mustafa fren ömer fren?

Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

30 Mayıs 2025 17:54

Germany Garage Uzunay Otomotiv Mağdur Olmam