Kübra sonuçtan hiç memnun değil

Servis Yanıltıcı Bilgi Verdi, Onarım Yapılmadı

Servis Yanıltıcı Bilgi Verdi, Onarım Yapılmadı
Kübra
27 Kasım 2024 23:44

Merhabalar, 23.11.2024 tarihinde aracımı Gemlik Acamar servisine götürdüm. Servisten talebim aracın genel bakımı ve alt muhafaza bölümünün yapılmasıydı. 3-4 saat sonra aracın hazır olduğu söylendi ve istenilen işlemlerin yapıldığı belirtildi. Evrak üzerinde de gösterildi ancak servisten ayrıldıktan sonra alt muhafaza bölümünün yapılmadığını fark ettik. Servisi arayıp durumu öğrenmek istedim. Alt muhafaza bölümünün yapılmadığını, orada hasarlı olan parçanın kesildiği, onarım yapılmadığı söylendi ve ücretinin alınmadığı ifade edildi. Oysa bize verilen belgede yapılmış gözüküyor ve ücreti alındı. Yetkili biri ile muhatap olamadık. Hiçbir bilgisi olmayan müşteri temsilcisi tamamen yanlış anlaşılma olduğunu söyleyip tekrar ücret ödeyip onarım yapmamızı istiyor. İnsanları mağdur etmeden acilen yapılan hatadan dönülsün!

28 Kasım 2024 13:34 (Şikayetten 13 saat sonra)

Halil sonuçtan memnun

Renault Austral Parça Tedariğinde Yaşanan Gecikme Ve Müşteri Mağduriyeti

Halil
24 Mayıs 2025 11:45
"Öncelikle Şikayetvar a bu platform a çok teşekkür ederim iyi ki varsınız sizler sayesinde bu ve bunun gibi birçok sorunum çözüldü sonra serviste bulunan O*** bey e Mais müşteri hizmetlerinden Yasin bey in ilgi ve alakası sonucu aracımın parçaları hızlı bir şekilde tedarik edilerek bayram öncesi teslim edilmesi sağlandı. Belki daha önce da olabilirdi ama buna da şükür bugün itibariyle aracımı teslim aldım Allah kimseye kaza bela vermesin."
Renault Austral Parça Tedariğinde Yaşanan Gecikme Ve Müşteri Mağduriyeti

Renault Acamar Servis Şikayeti

Merve
24 Mayıs 2024 21:46
Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Yusuf
14 Ekim 2024 10:42