Ömer sonuçtan hiç memnun değil

14 Şubat 2024 01:56

Renault Latitude marka 2014 model aracımın 2018 yılında garanti kapsamında sürücü koltuğu masaj arızası Renault kıyı otomotiv de giderildi. Yine aynı tarihlerde garanti kapsamında airbag ışığı yanması sonucu airbag beyni garanti kapsamında Renault kıyı otomotiv de değiştirildi. Aracım kıyı otomotiv servis bakımlı olup halen kullanmaktayım. 2024 Şubat ayı itibariyle airbag ışığı yine yandı ve koltuk masajı arızalandı çalışmıyor. Renault kıyı otomotiv ile telefonla görüştüğümde bana garanti kapsamında olmadığını ücret ile yapılacağını anlattılar. Ben aracımı servis bakımlı olarak kullanmaktayım. Ve garanti kapsamında değişen bu parçalar zaman içinde tekrar arıza veriyor ve ücret talep ediliyor. Ben bunların yapılmasından sonra tekrar tekrar bu sorunlarla karşılamak istemiyorum. Renault'un aracının arkasında parçasının arkasında durmasını, aracımın servis bakımlı olmasından dolayı ve değişen parçaların tekrar arıza vermesinden dolayı ücretsiz yapılmasını talep ediyorum. Kıyı otomotiv gibi büyük bir firmanın da bana yardımcı olacağına inanıyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

14 Şubat 2024 13:10 (Şikayetten 11 saat sonra)
14 Şubat 2024 13:13

İki defa şikayet oluşturdum. Dönüş yapılacak denilmesine rağmen dönüş yapan yok.

Ayrıca servisler genellikle bu tür arızalardan para kazanma yolunu tercih ederler maalesef Türk kültürü

Furkan
10 Ağustos 2023 13:40