Cengiz sonuçtan hiç memnun değil

Renault Koleos Araç Servis Ve Yedek Parça Tedarik Sorunu

Cengiz
19 Kasım 2024 09:17

12/03/2024 tarihinde sıfır almış olduğum Renault Koleos aracımın benzin hortumunun bağlantı yerinden çıkması üzerine stop eden aracımı 07 Ekim 2024 tarihinde ASF Kartal Renault-Mais servisine teslim ettim. Benzin yakıt hortumunu Fransa'dan tedarik edeceklerini belirttiler. Yaklaşık 2-6 hafta arasında geleceğini söylemelerine rağmen 6 hafta geçti, buna rağmen aracın ne zaman teslim edileceği konusunda herhangi bir bilgi vermiyorlar. Yedek parça geldiği zaman haber veririz gibi yuvarlak ifadeler kullandılar. Benzin yakıt hortumunun tedarik süreciyle ilgili herhangi bir bilgi vermediler ve veremeyeceklerini belirttiler. Aracı alırken servis hizmetlerinin olduğunu, kısa sürede hizmet vereceklerini belirtmelerine rağmen yaklaşık iki aydır aracımın arızasının ne zaman giderileceği konusunda herhangi bir bilgi dahi verilmiyor. Mağduriyetimin en kısa sürede giderilmesini talep ediyorum.

Ayrıca bu durumun başka Koleos araçlarda yaşanmasına rağmen yakıt hortumunun çıkması ile aracın yanma ihtimalini hiç e sayarak araçları geri çağırmayarak insanların hayatlarına değer vermediklerini ve bu durumdan dolayı Yasal haklarımız saklı kalmak kaydıyla gerekli mercilere bildireceğimi beyan ederim.

Şununu da belirtmek isterim ki arkasında durulmayan hiçbir ürünü biz tüketicilerin kullanmaması gerektiğini düşünerek aracı iade etmek istiyorum.

Saygılarımla

19 Kasım 2024 14:29 (Şikayetten 5 saat sonra)

Yavuz
07 Ekim 2024 17:10