Yalçın sonuçtan hiç memnun değil

Full Özellikli Renault Austral Araçta Torpido Lambası Bile Sökülmüş!

10 Şubat 2024 02:28

07 Aralık 2023 tarihinde ödemesini yaptığım ve 05 Ocak 2024 tarihinde teslim aldığım bütün opsiyonları eklenmiş full paketli Renault Austral Techno Esprit Alpine aracım ile ilgili problemler yaşıyorum:
- Öncelikle aracımın torpido aydınlatması olması gereken yerde lambanın yuvası var, ancak lamba ya yok, ya da sökülmüş. 20 yıldır neredeyse her araçta olan bu özelliğin neden olmadığı konusunda önce Renault ile iletişime geçtim, incelenerek bana dönüleceği bilgisini aldım. Bugün bir güncelleme için uğradığım Ankara Tan Oto inceleyerek gelen hiçbir araçta torpido aydınlatması olmadığı, sadece lambanın yuvasının boş olduğu söylendi. Ciddi bir miktarda opsiyon ekleterek aldığım full araçta torpido aydınlatması bile yok! Araştırdığımda ise bazı araçlarda olduğu, bazılarında sadece yuvasının olduğu, bazı araçlarda ise yuvasının bile olmadığını öğrendim. Renault'tan konunun açıklamasını bekliyorum, gerçekten her araçta olan basit bir özelliğin neden aynı donanımda bazı araçlarda olup bazılarında olmadığını umarım açıklarlar. Yoksa bu konunun takipçisi olacağım.
- Aracın özelliklerinde lastik basıncı takip sistemi olmasına rağmen lastik basınçları gösterilmiyor. Bu konu hakkında da Renault'tan açıklama bekliyorum.

10 Yıldır çok memnun olarak Megane kullanmış bir sürücü olarak Austral'de bu küçük detayların bile atlanmış olması, bir açıklama yapılmaması gerçekten çok kötü bir durum. Renault'tan bu konularda açıklama bekliyorum.

profile profile
12 Şubat 2024 08:59 (Şikayetten 2 gün sonra)
14 Şubat 2024 09:34

En kısa süre ile belirttiğiniz süre ne kadar acaba! Kimse aramdı beni

28 Şubat 2024 13:31

Müşteri Hizmetleri tarafından arandım, Ağustos 2023 ten itibaren Ausrtal araçlarda torpido lambası olmadığı bilgisi verildi! Gerçekten içler acısı bir durum. 20 yıldır aktif olarak araç kullanıyorum, ilk kez bir aracımda torpido lambası bile yok!

Yorumlar (5)

Cem
Cem

Arkadaşlar piyasayı iyicene araştırdınız mı? Hiçbir araç tam değil her aracın birbirlerine karşı eksiklikleri var Suv model olarak Austral iddialı bir araç Megane aracına 10 sene binen arkadaşım Konfor bakımından fark çok iç dizaynı bile harika bence sen hiç araç kullanma çünkü hiç biri seni memnun etmez ben bir Renault aracına bindiğimi hissetmedim bile. Küçük olaylara takılmayın evet bende torpido kısmında aydınlatma olmasını isterdim ama hiç gözlük için yapılan yeri söylemiyorsun onun için bence aracın genelinden memnunum sen memnun değilsen Megane 4 binmeye devam edebilirsiniz.

Yalçın

Piyasayı yeterince araştırdım. Megane ile zaten Konfor açısından karşılaştırmadım, dikkatli okursanız anlarsınız. Neredeyse 2 milyon tl ödenen araçta torpido aydınlatması, lastik basınçlarının gösterilmesi gibi özelliklerin olmasın istemem gayet normal bence. Senin tavsiyenle araç kullanmayayım öylemi? Bu nasıl bir özgüvendir, size mi soracağım? Ben araçtan memnun olmadığımı değil, dikkat çeken eksikliklerini yazdım, bunu bile anlayamamışsınız. Gözlük yerini söylememişim :), bu sitenin adını da dikkatle okuyup ne için kullanıldığını düşünürseniz bu cümlenizin de anlamsızlığı ortaya çıkıyor. Sen memnunsan bu sitede gezinme hiç, maalesef büyük tavsiyene uyup Megane sürmeyeceğim :)

Hüseyin
Hüseyin

Merhabalar, Benim aracımda da lastik basınçlarını gösteren ekran bulunmuyor. Aracım 2024 model, sarı sitede ilanlara baktığımda benim aracımla, ilanlardaki araçların konsolları farklı, onların ekranlarında hız ve devir kadranı varken benim aracımda tamamen sayısal ve grafiksel gösterimler var. Onlarda lastik basıncı gösteren ekran var fakat benim aracımda yok.

Muzaffer
Muzaffer

Ben de geçen ay Rafale nin en full olanını aldım. Onda da torpido lambası ve ayak aydınlatma lambası yok. D segmenti diye satılan bir araçta bunların olmayacağı aklımın ucundan bile geçmemişti. Olmayınca gerçekten canım sıkıldı. Birçok b segmenti araçta bile standart

Zafer
Zafer

Bende aynı sorundan muzdaribim Gece karanlıkta bir şey ararken bulamıyorum. En iyisi o boşluğa siyah bant yapıştırmak. USB girişi yok müzik dinleyemiyorum USB ile. Ve bir de torpido kaplama halısını da koymayı unutmuşlar. Para ile satın alacağız anlaşılan. Her şeyden kırpmak Moda oldu austral da.

Erhan sonuçtan hiç memnun değil

Erhan
18 Mayıs 2025 17:07
Renault Austral'ın Geri Görüş Kamerası Hayal Kırıklığı Yarattı
Egemen sonuçtan hiç memnun değil

Renault Austral Aracımda Vaat Edilen Bağlantılı Teknolojiler Hala Aktif Değil

Egemen