Turan sonuçtan hiç memnun değil

Remax Borsa Çalışanı Tarafından Tehdit Edildik

12 Mayıs 2023 15:29

Geçen Ay Ankara Remax Borsa Beytepe emlak danışmanı S** E** T***  aracılığı ile bir daire satın aldık. Alım-Satım süreci boyunca çok kötü kabus gibi bir muameleye maruz kaldık. Her şeye rağmen akşam üzeri evi almamızın mutluluğu ile İstanbul'a dönüş yoluna çıktığımızda ise daha 1 saat önce el sıkıştığımız ve 250.000 TL hizmet bedeli ödediğimiz S** E** T***  hem bana hem de eşimin telefonuna mesaj göndererek bizi tehdit etti. Otobanda aldığımız mesajın şoku ile psikolojimiz altüst oldu ve neredeyse hayatımız tehlikeye giriyordu. S** E** T*** satıcı olan ayrıca tehdit etti. Bunu yapan bizim düşmanımız değil, yaklaşık 1 saat önce el sıkıştığımız ekmeğimizi yiyen bir Remax çalışanı!

Olayı çok detaylı bir şekilde Remax Kurumsal İletişimine ve Remax üst yönetimdekilere iletmemize rağmen bizden bir özür bile dilemediler. Kendi çalışanlarını koruyup, "yapacak bir şey yok" dediler. Biz bütün hakaretlere ve tehditlere karşı sadece bir özür beklerken bir de Remax kurumsal kanaldan "olur böyle şeyler" yanıtını aldık. Aradan 20 gün geçti ama hala ses yok. Bugün tekrar yazdık Remax kurumsala ve gelen cevap "Özür, mözür yok, nereye şikayet ederseniz edin..." kıvamında idi.

Emlak sektörü hareketli olduğundan dolayı müşterisine saygısız muamele yapan Remax danışmanı S** E** T***  bizden özür dileyene kadar bu işin peşini bırakmayacağız. Ayrıca çalışanından müşterisine özür dilemesini bile talep edemeyen Remax Kurumsal... Sizin de kalitesizliğinizi görmüş olduk.

12 Mayıs 2023 15:39

Geçen Ay Ankara Remax Borsa Beytepe emlak danışmanı s** e** t*** aracılığı ile bir daire satın aldık. Alım-Satım süreci boyunca çok kötü kabus gibi bir muameleye maruz kaldık. Her şeye rağmen akşam üzeri evi almamızın mutluluğu ile İstanbul'a dönüş yoluna çıktığımızda ise daha 1 saat önce el sıkıştığımız ve 250.000 TL hizmet bedeli ödediğimiz s** e** t*** hem bana hem de eşimin telefonuna mesaj göndererek bizi tehdit etti. Otobanda aldığımız mesajın şoku ile psikolojimiz altüst oldu ve neredeyse hayatımız tehlikeye giriyordu. S** e** t*** satıcı olan ayrıca tehdit etti. Bunu yapan bizim düşmanımız değil, yaklaşık 1 saat önce el sıkıştığımız ekmeğimizi yiyen bir Remax çalışanı!

Emlak sektörü hareketli olduğundan dolayı müşterisine saygısız muamele yapan Remax danışmanı s** e** t*** bizden özür dileyene kadar bu işin peşini bırakmayacağız. Ayrıca çalışanından müşterisine özür dilemesini bile talep edemeyen Remax Kurumsal... Sizin de kalitesizliğinizi görmüş olduk.

profile profile profile
15 Mayıs 2023 10:58 (Şikayetten 2 gün sonra)

Sayın D., Konuyla alakalı mail adresinize dönüş yapılmıştır. Anlayışınız ve bizimle iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla.

15 Mayıs 2023 12:41

Sayın Remax yetkilisi, konuyla alakalı attığınız e-mailde Emlak Danışmanı için bir şey yapamayız, biz franchise sistem ile çalışıyoruz, herkes bağımsızdır" yazıp, emlak danışmanınızın bizden özür dilemeyeceğini ifade etmişsiniz. Emlak danışmanınızın bize attığı iftiralar arasında Akbank Çayyolu Şube Müdürüne sözde mobbing uyguladığımızda vardı. Az önce Şube Müdürü bize aradı görüştük. Kendisi şok içerisinde ve kendisinden referans/bilgi alınmadan kendisi hakkında bu söylemi yapan Remax Danışmanından çok rahatsız olduğunu söyledi. Sn. Remax Yetkilisi, siz devam edin böyle, çalışanınızın yerden göğe kadar suçlu/haksız olduğu bir durumda bir özür bile dilemeyin. Remax pişmanlıktır.

Zehra
Zehra

Ben de kadın olduğum için bunları yaşattılar sanmıştım. Rutinleri buymuş öğrendik.

Ahmet
Ahmet

Remaxsın standardı bu. Menfaatine ters düşerseniz Türkiye'nin kanunlarında ABD kanunlarınîn geçerli olduğu bit emlak şirketi. İmza vermek mi, Aman Allah korusun. Ben ağzımın payını aldım. Remax la ölsem iş birliği yapmam, imza atmam

Gizem sonuçtan hiç memnun değil

Remax Final' Deki Yalancı Satış Danışmanından Bıktık!

Gizem
05 Haziran 2024 18:55
Melike sonuçtan hiç memnun değil

Melike
29 Nisan 2024 14:29