Polat sonuçtan hiç memnun değil

Remax Analiz Mağduriyeti

07 Mayıs 2024 21:31

Emlakçı olarak kendisini tanıtan ve RE/MAX Analiz adı altında ünlü bir emlak şirketinin sahibi olduğunu ve bayiliğini alarak işlem yaptığını belirten D**** Ö****** isimli kişi tarafından mağdur edildim. Bu kişi, insanlara gayrimenkul satışı yaparken etik kurallara uymayan, tamamen açık artırma usulü satış yapmaya çalışan bir yöntem izlemiştir. Kendisine altın ve dolar satarak bilgilendirdim; ancak şimdi almak istediğim daireyi başkasına sattı ve bu işlemden dolayı 65 bin TL zararım oldu. Bu zararımın iadesini talep ediyorum. WhatsApp yazışmalarımızı kendince sildiğini düşünse de, hepsinin ekran görüntüsü mevcut ve gerekli tüm resmi kurumlara ilgili envanterleri bildireceğim. Pazar günü daireyi gördüm ve 6 Mayıs 2024 Pazartesi günü tüm işlemleri tamamlamama rağmen, bilgilendirme yapmadan resmi olmayan bir hesaba kapora istedi. Bu durumdan dolayı tereddüt ettim ve kaporayı doğrudan daire sahibine göndermek istedim. Farklı yollar izleyerek daireyi başkasına sattığı için kendisinden farklı bir tutum bekliyordum. RE/MAX genel merkezini aradığımda ilgilenmediler ve ofis sahibiyle görüşmemi önererek konuyu kapattılar. Mağduriyetimin giderilmesini ve olumlu bir geri dönüş yapılmasını talep ediyorum.

08 Mayıs 2024 13:38 (Şikayetten 16 saat sonra)

Sayın A., Konuyla alakalı ofisimiz ile görüşme halindeyiz. Sizleri bilgilendiriyor olacağız. Saygılarımızla.

09 Mayıs 2024 13:39

Son durum nedir hala bilgilendirme yapılmadı çözüm üretecekmisiniz yoksa farklı aksiyonlarmı alalım

21 Mayıs 2024 18:49

Kurumsal isminizi ön plana çıkararak liyakatsiz insanlara bayilik adı altında ofis adı altında emlakçılık yaptırıyor insanları mağdur ediyorsunuz siz etik değerlere saygılı bir şekilde ticari faaliyet göstermek yerine mezat usulünü tercih ederek müşterileri birbirine çekiştirerek insanların birikimlerinden zarar etmesine sebep oluyorsunuz kurumsal mail adresinize mail attım hiçbir şekilde dönmüyorsunuz telefonlarınız asla kullanılmıyor kısa günün artısı gözüyle insanları değerlendiriyorsunuz benim zararımı karşılayacaksınız birazcık kurumsallığınıza saygınız varsa benim zararımı bayilik verdiğiniz adama ödetirsiniz hakkımı helal etmiyorum sonuna kadar sizi şikayet edeceğim her mecrada sizin ne kadar yanlış bir firma olduğunuzu aktaracağım yazıklar olsun sizin gibi firmaya.!

22 Mayıs 2024 15:18

Bugün saat 10.51 de rami Remax analiz şube sahibi duran özdemir beni aramış fakat ben saat 14.38 de kendisine dönüş yapabildim. Arama sebebi olarak avukatının beni arayacağını söylemek olduğunu ifade etti ve tehditkar konuşmalar yapmaya başlamışken telefonu kapattım. Remax olarak bu tutum ve davranış için nasıl bir aksiyon almayı planlıyorsunuz günler sonra tehdit etmek için mi aramak size yakışan bu ahlaki olmayan tutumu nasıl düzeltmeyi planlıyorsunuz. Bakın "Şikayetvar" adlı platform sizin mağdur ettiğiniz insanların seslerini duyurmak için hizmet veren ve sizden çözüm üretmenizi bekleyen bir kurumdur. Tehditlerle mi yol alacağız sizin kurumsallığınız kişilerin yanlışlarını yanlışlarla sürdürerek mi devam ediyor. Lütfen duran özdemir isimli şahıstan daha yetkili Remax firmasının çözüm merkezi tarafından sorunun çözülmesini sağlayınız sizin isminizi bir kişinin bu denli kirletmesine izin vermeyiniz çok düzgün çalışanlarınız var ama siz kendinizi bu tür insanlarla marka değerinizi aşağılıyorsunuz. Duran özdemir Remax için değerliyse benim mağduriyetimi Remax gidersin yok değilse lütfen duran özdemir'e durumu aktarın problemi çözelim. Kıt kanaat biriktirmeye çalıştığımız sermayemizin 65000 TL si Remax adı altında Remax analiz diye bir firma yüzünden kaybettik güvendik ve güvenimiz suistimal edildi. Lütfen destek olun artık.

Melike sonuçtan hiç memnun değil

Melike
29 Nisan 2024 14:29

Aslı
16 Eylül 2024 21:00
Yurdalan sonuçtan hiç memnun değil

Remax Emlak Firması İle Yaşanan Arsa Satış Problemi

Yurdalan
28 Kasım 2024 11:30
Yalçin sonuçtan çok memnun

Remax Bizi Zarara Uğrattı

Yalçin
31 Mayıs 2024 11:12
"Gerekli açıklama yapılmıştır. Teşekkür ederim"
Remax Bizi Zarara Uğrattı

Ertan