Nazife sonuçtan hiç memnun değil

Reeder S19 Max Ekran Açılmıyor!

Reeder S19 Max Ekran Açılmıyor!
24 Ağustos 2024 00:13

Reeder S19 telefon ekranı çalışmıyor, garantisi mevcuttur. Firmanın dönüş yapmasını rica ederim. Telefon henüz yeni, özenle kullanıldı, düşme gibi bir durum olmadı. Şikayetlere baktığımda birçok kişide de bu sorun mevcut. Dönüş yapılırsa sevinirim.

21 Eylül 2024 01:18

Reeder max19 telefon aldım 1 yıl dolmadan bozuldu garantisi mevcut fakat tamir yapmıyorlar sürekli değişime zorluyorlar güvenilir bir firma değil anladığım kadarıyla çok pişmanım bu markayı tercih ettiğim için. Garanti mademki ise yaramıyor 2 yıl garantili demeyin o zaman değişime zorluyorsunuz neden daha fazla para verip sorunlu bir markayı tercih etmeye devam edeyim ki

21 Eylül 2024 00:50

Reeder marka telefon aldık 1 yılı dolmadan bozuldu garantisi mevcut fakat sürekli değişim yapmaya zorladılar tamir talep ediyorum hala değişim deniyor güvenilir bir garanti süreciniz yokmuş bunu anladım ve bu markayı tercih ettiğimiz için çok pişmanız sorunum çözülmüyor

29 Ağustos 2024 18:19

Reeder telefon almıştım garantisi mevcut bir anda telefon kapandı açılmadı. Müşteri temsilcisi Gimart AVM'den yardımcı olunabileceğini belirtti fakat oradan yardımcı olmadılar bir üst model telefonu almış olsaydık yardımcı oluyorlardı arıza giderilsin tamire gitsin dediğimiz için yardımcı olmuyorlar

27 Ağustos 2024 13:40

Reeder firmasından dönüş yapıldı 2 gündür çok ilgilendi telefon ile görüştüğüm hanımefendi yardımcı olabilmek adına elinden geleni yaptı firma şubesi ile görüşme sağlayacağım çözümü bildiririm. Müşteri temsilcisine teşekkür ederim yardımlarından dolayı

21 Eylül 2024 00:55

Sadece ilk basta ilgilendiler daha sonrasında sürekli üst modeli satmak için zorladılar tamir hala yapılmıyor sorgulama ekranlarında değişim için hala sorun var güvendiğim için pişmanım değişim için zorluyorlar sadece ve üst model dedikleri sadece hafızası fazla üzerine benden 2500 TL en az istiyorlar

21 Eylül 2024 01:22

Bir gelişme yok hala değişime zorlamaya devam ediliyor

Ahmet
13 Ağustos 2025 18:00
Nazım sonuçtan hiç memnun değil

Nazım
15 Ocak 2025 09:57

Reeder S19 Telefonumda Bitmek Bilmeyen Arızalar Ve Hayal Kırıklığı

Seyit
23 Ağustos 2025 09:53
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Murat
27 Ocak 2025 21:16