Mert sonuçtan hiç memnun değil

20 Şubat 2024 17:45

2 gün önce Reeder marka s 19 max Pro s zoom model telefon aldım. Telefonum sürekli donma yaşıyor. Kendi kendine uygulamalara giriyor. Konuşma yaparken başka birini arıyor. Ve daha nicesi. Bunun üzerine mağazayı arayıp iade etmek istediğimi söyledim ve bana bir numara verdi. Verilen numarayı aradığımda başka bir numara daha verildi. Son aradığım müşteri temsilcisi de beni mağazaya yönlendirdi. Mağaza çalışanları da beni müşteri hizmetlerini aramam gerektiğini. Buradan hiçbir şey yapacağını söyledi. Sonuç olarak Reeder pişmanlıktır. Telefonu aldıktan sonra hiçbir muhatap bulunmuyor. Ne mağaza çalışanları ne müşteri hizmetleri hiçbir şekilde ilgilenmiyor...

14 Mart 2024 16:42

Wi-Fİ'si çalışmayan sürekli donan ve sim kartını sürekli okumayan bir telefonu. Reeder iade almadı. Servisteki arkadaşlar kontrolü neyle yaptılar acaba çok merak ediyorum. Bir daha söylüyorum Reeder almak pişmanlıktır. İlk durağım Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurmak olacak.

profile profile
21 Şubat 2024 11:10 (Şikayetten 17 saat sonra)

Sayın Müşterimiz, tarafınıza arama sağladık, fakat ulaşamadık. Şikayetin gerçekliğine dair belge ve irtibat numaranızı göndermenizi rica ederiz.

21 Şubat 2024 17:53

Yarın gün içinde tekrar arayın lütfen

26 Şubat 2024 01:50

Belgeler

İsmail sonuçtan hiç memnun değil

İsmail
19 Kasım 2024 19:41
Duhan sonuçtan hiç memnun değil

Duhan
28 Kasım 2024 09:40
Hikmet sonuçtan hiç memnun değil

Hikmet
14 Haziran 2023 23:58
Reeder Kusurlu Ürün (Ayıplı Mal)

Yeni Alınan Reeder S19 Max Pro S Zoom Model Telefonda Şarj Ve Performans Sorunları

Serdar
03 Ekim 2025 13:56
yeni-alinan-reeder-s19-max-pro-s-zoom-model-telefonda-sarj-ve-performans-sorunlari-1.jpg
Halil sonuçtan çok memnun

Halil
20 Ağustos 2024 17:35
"26Ağustos Pazartesi yeni telefonumu teslim aldım. Mağduriyetimi dile getiren şikayet var sitesi ne ve müşterisine sahip çıkan Reeder markası na teşekkür ederim"

Reeder Kategorileri