Cevat sonuçtan memnun

Kızıl Elmas Madencilik Ve Geri Dönüşüm Yatırım İçin Firma Banka Hesabına Yatırılan Param İade Edilmedi

20 Aralık 2023 13:59

Yatırım amacıyla yatırdığım 30.000 TL ve vadesi geçen 50.000 TL anaparalar şahsım hesabına henüz yatırılmadı. İlgili firma anaparalarımı hala hesabında tutmakta ve iade için birçok kez başvuruda bulunmama rağmen hesabıma aktarılmadı. Firma, bana çeşitli tarihlerde taahhüt ettiği geri ödeme işlemini henüz gerçekleştirmedi.

kizil-elmas-madencilik-ve-geri-donusum-yatirim-icin-firma-banka-hesabina-yatirilan-param-iade-edilmedi-2-69.pdf
kizil-elmas-madencilik-ve-geri-donusum-yatirim-icin-firma-banka-hesabina-yatirilan-param-iade-edilmedi-1-94.pdf

06 Mart 2024 14:03

Kızıl Elmas Demir Çelik İn. Ve Yapı Malz. Tic. Ltd. Şti. 2023 yılı nisan ayında 30,000TL. Ve Ağustos ayında 50000 TL. E- Atık geri dönüşüm için yapılan yatırımın ana parasının sadece 20,000 TL geri ödendi. Ödeme yapıldıktan sonra firma yetkilileri tarafıma ulaştı ve şikayetimi kaldırın geri kalan kısmın yarısını 20 Şubatta geri kalan kısmını mart ayında hesabıma aktaracaklarını belirttiler. Fakat hesabıma ilgili firmadan Herhangi bir ödeme olmadı. Aynı zamanda firma hesabımızın olduğu web sayfasını kapattı telefonlara da cevap veren yok kimseye ulaşılamıyor. İlgili firma ile ilgili şikayetimi güncelliyorum. Söz verildiği halde kalan kısım ödenmedi. Yani şikayetim aynen devam etmektedir.

Cevat
Cevat
06 Şubat 2024 10:00

Kızılelmas madencilik yetkilileri ile görüşüldü çözüm için ileri bir tarih için anlaşıldı. Teşekkürler...

Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

05 Temmuz 2023 12:31

27 Ekim 2023 11:09
Carlingen Global Carlingene.net Üzerinden Yapılan Yatırım İle İlgili Sorun

21 Eylül 2023 13:54
Sinan sonuçtan hiç memnun değil

Finans Yatırım Yatırım Sonrası Hesap Bakiyeme Ulaşamıyor, Firmadan Dönüş Alamıyorum

14 Ağustos 2025 12:48

Ege Investing Yatırım Şirketinin İletişim Ve Geri Ödeme Sorunları