Laguna Termal Devre Tatil Ve RCI Üyelik Süreci Mağduriyeti

Gülhanım
16 Nisan 2024 16:2540.370

Balıkesir Sındırgı Laguna Termal otelden devre tatil aldım. Devre tatil almamın asil sebebi rcı üyeliğini yaptırmaktı. Satış sırasında görevli arkadaş T***** bey ve müdürü E*** beye bunu özellikle belirttim. Bana tapumu aldığımda üyeliğim hemen başlatılacağını söylediler. Ben de ödemeyi pesin yapıp Kasım 2023 tarihinde tapumu aldım. Üyelik için başvurumu sorduğumda hemen olamayacağını 1-2 ay süreceğini belirttiler. Bu süreyi de bekledim. En son Nisan ayı başında görüştüğümde rcı'dan sorumlu E*** hanım üyelik sürecimin başlaması için bir ay önce başvurduklarını, rcı'ın tek tek başvuru almadığını, sürecin 2-3 içinde sonuçlanacağını söyledi. Karşımda dünyaca kullanılan ve beğeni alan bir rcı sistemi ve kurumsal bir Laguna Termal otel var. Satış yapmak için insanları bu kadar daraltıp satış ve tapu tesliminden sonra üyelik surecinin farklı olduğunu söylemeleri bana göre etik değil. Otel rcı ismini kullanarak bolca satış yapıyor ancak satıştaki vaatlerin gerçekleştirilmesine gelince herkes topu başkasına atıyor. Ben Laguna Termal otel 'den size gelen başvuruların sürecini merak ediyorum. Otelin dediği doğruysa rcı üyelik için niye bu kadar bekletiyor. Otel sureci başlatmadıysa rcı adini kullanıp yapılan satışlarda yasanan hayal kırıklığı çok imaj zedeleyici.
Lütfen, bana bu konu hakkında geri dönüş yapmanızı rica ederim.
Saygılarımla

24 Eylül 2024 03:10

Gelişmeleri yazar mısınız

24 Eylül 2024 03:10

Merhabalar sorununuz giderildi mi acaba ben de yer aldım oradan tam olarak aynı sebeple rcı için

Katya
Katya
24 Ağustos 2024 15:37

Merhabalar. Biz de İzmir Bademli meramdan almak istiyoruz ama emin olamadık sizin rci üyeliğini hallediler mi.