Kaan sonucu yetersiz buldu

Rampage R75 Striker Scroll Takılma Sorunu!

04 Haziran 2023 15:25

Rampage SMX r-75 Striker faresini 3 Mart 2022 tarihinden beri kullanıyorum hiçbir sıkıntısını yaşamadım fakat son 6 7 aydır scroll tuşunu kullanırken takılma yapıyor aşağıya kaydırırken arada yukarıya doğru da kaydırıyor veya tam tersi yukarıya doğru kaydırırken arada aşağıya doğru kayıyor ve bu oyunlarda veya yaptığım işlerde çok sıkıntı çıkarıyor.

20 Temmuz 2023 14:09 (Şikayetten 1 ay sonra)

Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz değerlendirilmek üzere kayıtlarımıza alınmıştır. Konu ile ilgili olarak teknik ekibimiz en kısa süre içerisinde size ulaşacaktır. Saygılarımızla! Segment Bilgisayar Dış Ticaret Ltd Şti Everest / Rampage / S-link

Kerem sonuçtan çok memnun

Kerem
13 Mart 2024 20:31
"Çok yardımcı oldular hemen iade edip tekrar ürünün yenisini gönderecekler çok memnun oldum kolay gelsin iyi çalışmalar. Teşekkürler..."

Tuğberk
10 Eylül 2023 12:40
Umutcan sonuçtan hiç memnun değil

Umutcan
15 Nisan 2024 21:33
Hatice sonuçtan çok memnun

Rampage SMX-R12 Hawker, Tekerlek Sorunu Ve Dpi Donma

Hatice
28 Şubat 2024 23:58
"Açıkçası beklentim dışındaki nazik ve hızlı olumlu çözüm odaklı bir iletişim şekli ile karşılaştım. Sorunun çözülerek cihazımı geri alacağımı da pek beklemiyordum. Beni yanılttınız. Açıkçası şaşırdım ve bu nazik ve iyi hizmetiniz karşısında çok memnun kaldım. Teşekkür ederim :)"