Hasan sonuçtan hiç memnun değil

Rain-Life Su Arıtma Pişmanlığı

13 Haziran 2023 15:49

20 Aralık 2022 tarihinde hobi bahçesinde kullanmak amacıyla aldığım genel arıtma cihazını, aldığım tarihte küçük veya büyük model fiyatı değişmiyor diyerek küçük modelini bana 25 000 TL sattılar. Kurulumun yaza doğru yapılacağından hem fikir olduktan sonra geçen hafta kurulum için ilgili arkadaşları aradım ve kurulumu çağırdım. Gelen yetkili kişinin cihaz hakkında uzaktan yakından hiçbir bilgisi yoktu. Kurulum için bir tesisatçı bulup kurulumu yaptırmak istediğimde de aldığım cihazın kapasitesinin benim bahçe ve evde kullanacağım suya yetmeyeceğini söylediler. Yetkili satıcıyı aradığım da ise bana bir üst modelini verebileceklerini ama bunun için 15 000 TL daha ekstra ücret vermemi istediler. O cihazı aldığım cihaza ek olarak almak istersem çok çok uygun fiyata 55 000 TL vereceklerini söylediler. Ben cihazı iade etmek istediğimde de üzerinden 6 ay geçtiği için iade alamayacaklarını söylediler. Bana e-faturayı göndermelerini istediğimde gördüğüm ise ayrıca vergi kaçırdıklarıydı. Ben satın almayı 2022 Aralıkta yapmama rağmen faturayı Mart 2023 tarihinde kesmişlerdi. Ürünü satana kadar her şey güzel ama sattıktan sonra maalesef hizmet alamıyorsunuz.

Muhammet sonuçtan hiç memnun değil

Hillda Su Arıtma Değişimi!

01 Haziran 2023 23:13

06 Eylül 2023 12:37