Quick Sigorta Ödememi Hasar Bedelimi Ödemiyor

04 Mart 2024 21:44

Quick Sigorta'dan araç hasar bedelimi bir türlü alamıyorum. Günlerdir oyalanıyorum. En fazla 13 günde sonuçlanması gereken dosyayı 14 gündür bitiremediler ve paramı yatırmıyorlar. Hasar bedelini cebimden ödemek zorunda kaldım. Acilen ödeme yapılmasını talep ediyorum!

05 Mart 2024 00:57 (Şikayetten 3 saat sonra)

Şikayet incelemeye alınmıştır. Değerlendirme yapılarak bilgilendirme sağlanacaktır. Saygılarımızla, Quick Destek Ekibi

Harun
Harun
14 Mart 2024 12:03

Bu kadar sorumsuzluk görmedim 1 aydır 20000 TL olan hasar ödememi almaya çalışıyorum ödemeyi yaptığımdan beri dolar arttı her gün arıyorum her seferinde oyalıyorsunuz hukuki yollara başvurmamız mı gerekiyor illa? Şikayetten hemen sonra arayıp biz size dönüş yapacağız dediler 1 kere bile aranmadım. Dosya yetkilisi Volkan Bey'in de bilgisine maillere bakmıyor belki buradan haber gider. Bu hafta da kesin bir sonuç alamazsam hukuki yollara başvuracağım.

15 Mart 2024 15:03

Eksper raporu 14.03.2024 tarihinde gelmiş olup, dosya onay aşamasındadır. Quick Destek Ekibi'ne sosyal medya hesaplarımız(Twitter-Facebook-Instagram / @quicksigorta) üzerinden de ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla, Quick Destek Ekibi

18 Mart 2024 10:57

Şikayete konu dosyanın ödeme onayı verilmiştir. Quick Destek Ekibi'ne sosyal medya hesaplarımız(Twitter-Facebook-Instagram / @quicksigorta) üzerinden de ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla, Quick Destek Ekibi

Quick Sigorta Hasar Ödememi Geciktiriyor Net Bilgi Verilmiyor

18 Ağustos 2025 15:21
Caglayan sonuçtan hiç memnun değil

27 Mart 2024 10:10

06 Eylül 2023 17:29