Q Net Üyelik İptali Ve Para İadesi

12 Mart 2023 06:35

Tk575280 üyeliğimi ve tatil paketi iptalini istiyorum ayrıca para iadesi yapılmasını da istiyorum aksi takdirde CİMER'e ve Tüketici Hakları Hakem Heyeti'ne şikayette bulunacağım bu konu ile ilgili e postadan gönderi de bulundum gereğinin yapılmasını arz ederim.

13 Mart 2023 08:38 (Şikayetten 1 gün sonra)
13 Mart 2023 12:21

Sizin sözde liderleriniz bana yalan söylediği için 14 gün içinde iade edemedim piramit sistemini başka bir sistem gibi anlatıp beni sürekli oyaladilar iptal ettirtmediler. Bu konu hakkında yardımcı olmanızı istemiştim ama belli ki o taraflı değilsiniz ne de olsa 37bin TL'lik paket aldım geri ödemesi sizin için zor olur en iyisi avukatlarımla görüşmek olacak

Ömer

Koray Bey Öncelikle Bizzatı Benim De içinde Bulunduğum Ve Ekmek Yediğim Firmaya Piramit (Sadêt Zinciri) itamlarınızı sistemi ve işi hiç anlamamışlığıza veriyorum ilerleyen Dönemlerde size bu isi getiren arkadaşınıza imrenerek baktığınızda Yaşayacaksınız. Piramit sisteminde Ürün Satışı Yoktur. ( Burda Var ) Ürünleriniz ve aldığınız her komisyon için devlete Vergi ödenir. 14 gün içinde iade edilebilir ( piramit sisteminde para al ver şeklindedir ve hayali bir ürün vardır bu şirketlerde yasal ve resmi olmaz 1 yıl dayanır dayanmaz q net 25. Yıldır Dünyada 14. Yıldır Da Türkiye'de Resmi Ve yasal bir şekilde devam ediyor. Altımdakiler Çalışın Ben Para Kazanayım Düşüncesi de yok bunu düşünen insan burda 5 kuruş kazanamaz organizasyon kuruyorsunuz ve hep bu isin içindesiniz emek ve zaman veriyorsunuz. Buradan kazanç elde etmek caiz dir ve sonuna kadar helal dir geleneksel hayatınızda başarılar farklı hayatlar yaşayacağımızdan şüphem yok hayırlı geceler

Doğukan

Piramit sistem nedir?

Ömer

Doğukan Bu İsı araştırma asamasindaysan resmi yerlerden araştır burda bu ise emek vermeyen ve zaman ayıramayan insanlar basarizliklarini şirketi suçlayarak atarlar üstünden hayatını değiştirebileceğin bir fırsat gelmiş ayağına büyük ihtimal sevdiğin bir insandan kaçırma fırsatı. Q net 14 yıldır Türkiye'de resmi ve yasal şekilde çalışmalarını sürdürüyor piramit sistemiylede uzaktan yakından alakası yok dediğim gibi resmi yerlerden araştır kendine iyi bak hayirli geceler

Koray

Senin altına gelen her kişi için para kazandığın bir sistem ve bu sistemde en alttakiler çalışırken sen çalışmasan bile oluyor kısacası bu ve bu sistem Türkiye de yasak

Qnet Adı Altında Yanıltıcı E-Ticaret Vaadi Ve Baskı: Ankara'da Mağduriyet

Ekrem