Erdinc sonuçtan hiç memnun değil

14 Ağustos 2024 15:41

Qj srk 125 s model motosikletim 3050 km de aliğa/İzmir RKS bayinden aldım. Motor ışıklarda beklerken stop ediyor viteste ve boşta. Tekrar çalıştırmak istediğinde Marşa bastığımda çalışmıyor. Vurdurarak çalıştırıyorum. Ön fren kolu kırıldı. Hiçbir yerde parça bulamıyorum. Servise götürdüm ilk bakımda yağ filtresini değiştirmediler. 2. Bakımda da değişmedi. Sol sinyal lambasını kırmışlar, sağ gidin topuzunu çaldılar. Hiçbir parçası maalesef yok

11 Eylül 2024 12:06

Qj srk 125 motorum var. 13 Ağustos dan beri motosikletim serviste yatıyor. Gaz kelebeği ve ateşleme bobini bekliyorum. Servisle görüştüm biz yapacağımızı yaptık diyorlar. RKS müşteri hizmetleri ile görüştüm parçalar stokta yok diyorlar yurt dışından ne zaman gelirse diyorlar. Hiçbir şekilde geri dönüş alamıyorum

1726045476980.screenshot-2024-09-11-11-59-52-279.jpg
1726045476962.screenshot-2024-09-11-12-00-24-015.jpg
profile profile
28 Ağustos 2024 14:40

3 haftadır motor İzmir alığa mutlu mağazalarında serviste daha ağrızanin ne olduğu tespit bile edilememiş. Servis kapısındami yatalım motoru tamir ettirmek için

Yorumlar (8)

Ömer

Ns 200 modeli ile komple değiş parça beklersen 1 senede gelir

Hamza
Hamza

Komple ns 200 bilogu takiliyomu sadece blok mu gerekiyor yoksa başka şeylerde var mı

Yakup
Yakup

Kardeşim aynı konuda muzdaribiz maalesef ki hiçbir şekilde arkasında durmuyorlar yedek parça olarak yağ filtresi getirtemeyen RKS ne beklenir ki onlar bence sadece bisiklet satmalılar ellerinden gelmeyen her işe bulaştılar her gün yeni bir marka ile anlaşıp motorsiklet çıkarıyorlar ama yedek parça 0 yapmayın yazık paranıza

Erdinc

Aliexpress'ten aldım parçaları tam oldu ve hızlı geldi

Anıl
Anıl

Hocam benim de aynı şekil ön fren kolu kırıldı aynı sorunları yaşıyorum siz çözdünüz mü acaba en yakın zamanda nereden temin edebilirim veya uyumlu diğer modeller neler

Sıfır Alınan Motorda Parça Sorunu Ve Garanti Mağduriyeti

08 Temmuz 2025 11:39