Q Aventura Park En Donanımsız Animasyon Başı Ve Ekibi -100!

20 Temmuz 2023 01:59

16-21 Temmuz arası geldik eşim ben ve kızım aslında daha önce başka otellere giden biri olarak şunu diyebilirim. Fiyat performans kesinlikle göreceli beklentiyle alakalı bir çok şey ama animasyon çok eksik ve animasyon başı f*** bey ve k*** hanım çok enteresan f*** bey Bingo oynanırken defalarca bölüp lakayıt bir şekilde başkalarına Alanya disko götürebilmek için gereksiz bölmeler samimi davranmak ve lakaytlık arasında bir çizgi var disko yerinde otelin alakasız müzikler tamam yabancı çalın ama hit olmayan insanların nasıl oynayacağını şaşırdığı müzikler müşteriye kulak vermelisiniz. Kişiye göre muamele olmaz azıcık yabancı müzik hit müziklere kulak verin. Yan otellerden feyz alın derim ve bir şey denediğinde k*** hanıma vücut dili itici animasyon ekibi komple değişmeli detaylar bütünü oluşturuyor. Onun haricinde beklentiyle alakalı eksikler tabii ki var ama fiyat performans diyebilirim. Aç kalınmaz illaki damak tadına göre bir şeyler bulunur. Gün içinde pasta gözleme sahil bar menüsü çeşitli restoran haricinde bir de hepsini diyemem ama garsonlar biraz daha güler yüz olmalı şu an otelde. Yazıyorum cuma günü çıkış yapacağız.

Ekin
Ekin

Yan otellerde hayat var yasınıyor gibiyken burası aynı ölü gibiydı. İnternet sadece lobi de çekiyor odalar da çarşaflar yerler havlular çok eski ılgı alaka sıfır bakımsız bir daha gıdılmıcek bir yer

30 Temmuz 2023 11:24

06 Ağustos 2023 21:35