Emirhan sonuçtan hiç memnun değil

Hatalı Beden ve Haksız Kargo Ücreti İle Mücadele

07 Ekim 2024 21:38

Ürünümün bedenini değiştirmiyorlar. Sitenin kendi vücut ölçülerime göre önerdikleri bedeni aldım ama ürün küçük geldi. Değiştirmek istiyorum dedim 77 TL kargo ücreti dediler. Onu da gönderdim. Ürün gitmiş şimdi ürün ter kokuyor parfüm sıkmışsınız diyorlar. Alerjimden dolayı parfüm bile kullanmıyorum. Ürünü bir kez denememe ve parfüm vs hiçbir şey sıkmamama rağmen ya ürününüzü tekrar. Kargo ücretini gönderip yollayalım ya da imha edeceğiz diyorlar. Kaç tane ürün alıp değişim iade yaptım böyle bir durum başka hiçbir yerde yaşamadım.

10 Ekim 2024 11:45

Ürünümü değiştirmiyorlar aksine bir de dalga geçiyorlar. Adam hala inatla ürününüz terli diyor.  Hem param hem vaktim çöp oldu. Mesajlara bir iki gün sonra dönüyorlar.

11 Ekim 2024 13:23

Çok samimisiniz ya hans keşke alay eder gibi sticker ve emojiler atıp, alenen hakaretlerinizin ekran görüntüsünü de paylaşsaydınız.

11 Ekim 2024 13:33 (Şikayetten 3 gün sonra)

Beyefendi dalga geçer gibi bir sticker değil normal tüm müşterilerimiz ile iletişimde kullandığımız bir sticker paylaştık size küfür, hakaret veya senli benli konuşma dahi yapmadık bunların hepsini siz yaptınız lütfen. Mesajlar sizde de mevcut paylaşabilirsiniz hakaret etmiş miyiz

11 Ekim 2024 14:27

Ürün şimdi geldi elime. Üründe ne ter kokusu ne parfüm kokusu var.

Ürün Değişiminde Yüksek Kargo Ücretleri Ve Haksız Kesinti

06 Mayıs 2025 14:46
Resul sonuçtan hiç memnun değil

21 Nisan 2025 08:12
Yanlış Beden Ve İletişim Sorunlarıyla Mağduriyet
Ceren sonuçtan hiç memnun değil

Buket Teke Bu Siteden Ürün Alacaklar Dikkat!

07 Mayıs 2024 15:55
Buket Teke Bu Siteden Ürün Alacaklar Dikkat!

18 Mayıs 2024 19:54

30 Kasım 2023 10:34