Canan sonuçtan hiç memnun değil

Puma Ayakkabıda Rahatlık Adı Altında Sorun

01 Kasım 2024 18:41

02 Kasım 2024 13:04

Sporactive'den Puma marka ayakkabı aldım. Yanları lastik yapmışlar ve arkadan çıkıyor. Topuk tabanı çukur, ayak içine gömülüyor. Firmanın savunması, rahatlık için ayakkabıyı terlik gibi kullanmam gerektiği yönünde. Sporactive FLO mağazasından aldım. Gerçekten çok kötü, giymişsiniz deyip iade ettiler. Teşhir ürün gönderilmiştir 1 günde nasıl topuk göçüyor anlamadım. Denemek için evde giydiğim için tozlu göndermek istemedim mağazada denenen ürünlerin altına pisleniyor bu savunmamı. Ayakkabıyı nasıl giyeceğim bağcık bölümündeki dil dar açılmıyor bağcıklar sararmış ön taraf göçmüş niye iade almamak için bahane üretiyorsunuz. Puma ya gönderin sizin incelemeniz yeterli bulmuyorum ayrıca görselde taban ve arkasın da kirlilikte yok

02 Kasım 2024 11:19

FLO online mağazasından Sporactive'den satıcıdan Puma marka ayakkabı aldım. Yanları lastik yapmışlar ve arkadan çıkıyor. Topuk tabanı çukur, ayak içine gömülüyor. Firmanın savunması, rahatlık için ayakkabıyı terlik gibi kullanmam gerektiği yönünde. Sporactive mağazadaki görevli kendim paketledim dedi demek ki teşhir ürün gönderilmiş yani ayıplı ürün. Gerçekten çok kötü, giymişsiniz deyip iade ettiler. 1 gün içinde nasıl ayakkabıyı bu hale gelir kusurlu ürün

02 Kasım 2024 14:23

Faturası Puma Türkiye tarafından kesilmeyen farklı firmalara ait alışverişlerinizde inceleme işlemleriniz yine bu firmalar tarafından yapılmakta olup Puma Türkiye’ye iletilen herhangi bir talep ya da tarafımızca firmaya iletilen bir aksiyon bulunmamaktadır. Talebiniz ile ilgili detaylı bilgi almak için ilgili firmanın mağazaları veya müşteri hizmetlerine başvurmanızı rica ederiz. Demek ki Puma yetkili satıcısı değil siniz

04 Kasım 2024 10:28 (Şikayetten 2 gün sonra)

Zübeyde
28 Eylül 2023 21:26
Sinem sonuçtan hiç memnun değil

Sinem
12 Kasım 2024 01:05
Dar Kalıplı Ayakkabı Sorunu: Rahatlık Beklerken Hayal Kırıklığı
Gülcan sonuçtan hiç memnun değil

Gülcan
14 Şubat 2025 21:59