Pufemsi Ürünü Göndermiyorlar

06 Nisan 2024 22:27

2 ay oldu ürünüm gelmedi. Paramı da göndermiyorlar. Sürekli başka isimde hesap ve site oluşturup devam ediyorlar. Önceden pamilyum ismiyle bunu yapıyorlardı. Site içeriği adres numara hepsi aynı. Sosyal medya hesaplarıda var. Ben fark ettiğim sürece şikayetlere devam edeceğim.

Çiğdem
Çiğdem
Benzer Şikayeti Var

Bende pufemsi diye bir Instagram sayfasından sipariş verdim 2 aydır gelmiyordu hatta site yok pufemsi diye sayfa açılmış bugün gönderdikleri ortu alakasız çok kalitesiz ve tek koltuk örtüsü asla kullanamayacağın tarzda Mahkemeye vereceğim Kuşadası'nda bir firmadan gönderilmiş görünüyor Hepsi görecek...

Nilay
Nilay

Engelledikleri için göremiyorsun. Ben bankadan harcama itirazında bulundum. Ürünü göndermediklerini belirttim. Sanırım paraya bloke koydular. Siz de bankayı arayın. Sonunda bu firmanın dürüst olmadığını anlayacaklar. Kredi kartına 3 taksit yaptırdım. Müzeyyen Balcı diye bir isime para yatmış. Bir de 1,5 ay sonra ürünü gönderdiler. Ürünün görselle alakası yok.

Özlem
Özlem

Ben de sizin dediğiniz gibi yapmıştım. Halkbank 3 taksitte idi. 1. Taksit çekilmişti. 2. Sinin ödenmesini istemedim. Ancak urunu göndermişler. Bugün elime ulaştı. Ancak istediğim ile alakası yok. Hem de 2 koltuk örtüsü iken tek koltuk örtüsü parçası vardı. Teslim almadım. Geri iade ettim. Ama 2. Taksitte gönderimi sırasında çekilmiş. Tekrar şikayette bulundum. Umarım 3. Taksit en azından ödemezler. Banka da bir şey yapamadı

Rıza
12 Temmuz 2025 20:25