Serkan sonuçtan hiç memnun değil

PUBG (Pubgmobile.com) S22 Ultra 120fps Getirilsin

06 Nisan 2024 07:24

S22 Ultra'nın 120 FPS desteği olup olmadığını öğrenmek istiyorum. Eğer yoksa, bu özelliğin eklenmesini talep ediyorum. Yakında PUBG Mobile oyununa bir güncelleme gelecek ve bu güncelleme ile 120 FPS desteği sunulacak. Bu telefona da bu güncellemenin gelmesini istiyorum; çünkü bu telefona önemli bir meblağ ödedim. Aldığımız ürüne değsin diye lütfen 120 FPS desteği ile bir güncelleme getirin.

21 Mayıs 2024 08:59

PUBG gelen güncelleme ile s22 Ultra telefona böyle iyi bir telefona 120fps getirilmemesi bizi bayağı üzdü bu yüzden yakında eğer ki bir cofing yani hile gelirse yüklemek zorunda kalacağım çünkü düşmanda 120fps varken bende olmaması benim canımı sıkar o yüzden şimdiden söylüyoruz ya 120fps gelir ya da hile kullanırız haberiniz olsun.

15 Mayıs 2024 17:52

PUBG mobile s22 Ultra için neden 120 FPS gelmiyor lütfen 120 FPS s22 Ultra içinde gelsin bu öyle önemsiz bir telefon olmaması gerekir böyle bir telefonda 120 hız yenileme hızı varsa 120 FPS de gelmesi gerekir sizlerden rica bu telefon kullanıcılar mağdur bırakmayın ve lütfen 120 FPS bunlara da getirilsin.

14 Mayıs 2024 22:06

PUBG oyunu da gelen güncelleme ile bana 120 FPS gelmedi telefonum s22 Ultra ve 120fps destekliyor telefon bence ekran 120 hız ekran yenilemesi var S22 Ultra böyle yüksek bir telefona nasıl 120 FPS vermezsiniz çok şaşırdım PUBG yapımcıları yaptı yapacağını gene bazı oyuncularının heveslerini ve kalplerini kırmayı başardılar biz 120 FPS beklerken bize gelmedi çok yazık lütfen sizden ricamız bu telefona yani Samsung s22 Ultra için 120 FPS getirilsin.

14 Mayıs 2024 22:00

PUBG oyunu da gelen güncelleme ile bana 120 FPS gelmedi telefonum s22 Ultra ve 120fps destekliyor telefon bence ekran 120 hız ekran yenilemesi var bu telefona gelmemesi beni çok şaşırttı ve gene PUBG yapımcılar yaptı yapacağını gene bazı insanları kırmayı başarıyorlar böyle bir cihazda nasıl 120 FPS desteği vermezsiniz anlamıyorum lütfen Samsung S22 Ultra da getirilsin

Poco X6 Pro'da 120 FPS Desteği Eksikliği Büyük Hayal Kırıklığı Yaşatıyor

22 Ağustos 00:20
poco-x6-proda-120-fps-destegi-eksikligi-buyuk-hayal-kirikligi-yasatiyor-1.jpg

Yeni İpad Pro'da PUBG Mobile'da 120 FPS Seçeneği Yok

25 Ekim 01:48
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Cihazlara 60 FPS Desteğinin Gelmemesi

11 Temmuz 00:35