PUBG (Pubgmobile.com) Haksız Yere Fatura Ücreti Yansıtma

16 Şubat 2024 00:59

Bugün (29.01.2023) saat 16.00 civarında, telefonumdan hiçbir işlem yapmadığım halde, PUBG Mobile adlı oyundan dört kez onay verilmiş ve faturama 2.499 TL yansıtılmış. Vodafone ile görüştüğümde, yapabilecekleri bir şey olmadığını belirttiler ve Payguru adlı şirketle iletişime geçmemi önerdiler. Payguru ise, dört defa 'evet' yazarak mesaja onay verdiğimi iddia etti ve çalışanlarının da bir çözüm sunamayacaklarını ifade ettiler. Tavırlı bir şekilde, dolandırıldıysam savcılığa başvurmam gerektiğini söylediler. PUBG Mobile adlı oyunu hiç telefonuma yüklemediğimi ve bu işlemi gerçekleştirmediğimi belirtmeme rağmen, Vodafone müşteri temsilcisi bile işlemin bana ait olmadığını anlamış olmasına rağmen 'özür dileriz, bir şey yapamıyoruz' yanıtını aldım. Mobil ödeme limitimin 2602.97 TL olarak belirlendiğini ve Şikayet Var platformunda yüzlerce insanın benzer durumdan mağdur olduğunu okudum. Bu durumun nasıl engellenmediğine ve çözüm üretilmediğine anlam veremiyorum. Telefonumda hiçbir oyun yüklü değildir. Faturama yansıyan 2602.97 TL'nin iadesini talep ediyorum. CİMER'e yazdım ve emniyete, savcılığa başvuracağım. Yaşananlar için sorumluları Allah'a havale ediyorum. Bu duruma sebep olanlara yazıklar olsun.

Helin sonuçtan hiç memnun değil

29 Ocak 2024 21:44

16 Şubat 2024 00:46

25 Şubat 2024 21:57
PUBG (Pubgmobile.com) Benim Bilgim Olmadan Yapılan İşlem

06 Ağustos 2023 00:51
PUBG (Pubgmobile.com) Savcılık Hak Yemek
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

09 Ocak 2024 18:04