PUBG Mobile Ve Twitter Bağlantı Sorunu

PUBG Mobile Ve Twitter Bağlantı Sorunu
14 Ekim 2024 06:40

PUBG Mobile'i iPhone 11 Pro max markalı telefonumdan kaldırıp tekrar indirdim. X uygulaması yani (Twitter) üzerinden bağlanıyorum genelde. Ama Twitter'da 'Bağlan' dediğimde kullanıcı adı ve şifremi yazıyorum, her şeyi doldurup giriyorum fakat Twitter'ın ana sayfasına beni atıyor, giriş yapıyor. PUBG Mobile sekmesinde beyaz ekranda kalıyor, giriş yapmıyor. Twitter'dan kullanıcı adımı ve şifremi yazmadan da uygulamaya izin ver tıklıyorum, yine aynı sayfaya atıyor. Twitter'a giriş yapıyor fakat oyuna giriş yapmıyor.

14 Ekim 2024 06:12

PUBG Mobile'i iPhone 11 Pro mal markalı telefonumdan kaldırıp tekrar indirdim. X uygulaması yani (Twitter) üzerinden bağlanıyorum genelde. Ama Twitter'da 'Bağlan' dediğimde kullanıcı adı ve şifremi yazıyorum, her şeyi doldurup giriyorum fakat Twitter'ın ana sayfasına beni atıyor, giriş yapıyor. PUBG Mobile sekmesinde beyaz ekranda kalıyor, giriş yapmıyor. Twitter'dan kullanıcı adımı ve şifremi yazmadan da uygulamaya izin ver tıklıyorum, yine aynı sayfaya atıyor. Twitter'a giriş yapıyor fakat oyuna giriş yapmıyor.

Nur
Nur

Bana da aynısı oldu bugün nasıl çözdünüz veya çözebildiniz mi

X E Bağlı PUBG Hesabıma Giremiyorum

13 Temmuz 2024 20:56