Epttavm Mağdur Etti. Hasarlı Ürünün İadesini Kabul Etmiyor

Hamza
14 Eylül 2023 22:20

06.09.2023 tarihinde Epttavm den iki kapılı bir gardırop sipariş verdim. Bu ürün üç parça halinde farklı günlerde bir hafta içinde geldi. İlk parça geldiğinde içinde ki dolap kapaklarının kırık olduğunu gördüm. Müşteri hizmetlerini aradım, oradaki beyefendi bana son kargo da geldiğinde bizi arayın iade başvurusu yapın ben size bir barkod numarası vereceğim onunla ürünü iade edin dedi. Ben de son paket de gelince iade başvurusu yaptım bir barkod numarası aldım. PTT kargoya götürdüm. Orada her paket için ayrı barkod numarası almam gerektiğini söylediler. Tekrar müşteri hizmetlerini arayıp durumu izah ettim. Tabi bu arada aldığım barkod numarasıyla bir paketin kargo girişi yapıldı. Müşteri hizmetleri her paket için ayrı ayrı barkod numarası veremeyeceğini söylediler. Kargodan arkadaş ta giriş yaptığı ilk paketin iptali olmayacağını söyledi. Uzun lafın kısası benim hasarlı ürünümün yarısı gitti yarısı ben de kaldı. Ve malın iadesini Epttavm bu şekilde kabul etmedi. Ürünün bedeli olan 2675 lira para iadesi yapılmadı. İlk başta Müşteri hizmetleri bana ne dediyse aynısını yaptım sonra da yok bu böyle olmaz diye kendilerini yalanladılar.

Koray sonuçtan hiç memnun değil

Koray
07 Temmuz 2023 17:36
Güray sonuçtan hiç memnun değil

Güray
28 Temmuz 2023 15:37

Fatih
08 Eylül 2023 15:46
Epttavm Ürünlerimi Teslim Etmiyor.
Epttavm Ürünlerimi Teslim Etmiyor.
Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Zeynep
06 Temmuz 2023 12:28
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

23 Şubat 2024 23:20

PttAVM Kategorileri