Psm Vize Para İadesi De Yapmadı!

24 Nisan 2023 14:58

Arkadaşlar PSM danışmanlık baştan aşağı kadar yalan! Parayı cebe koyana kadar güzel, para cebe girdikten sonra danışmanlık bitiyor. Telefonlara ve mesajlar geç dönüş yapıyorlar. Bir de iletişim numaraları ABD numarası direkt arayamıyorsunuz. En büyük mağduriyet bu zaten. ABD vizesi için ve Avrupa vizesi için ayrı ayrı ödeme yaptım ama Avrupa vizesi konsoloslukta işlem yapılmadığı halde paramı iade edeceklerini söylediler ama iade etmediler şimdi ABD vizesi için de Haziran 2022 parasını ödediğim halde elimde evrak yok. Neden ABD'yi bırakıp geldiler, şube açıyorlar, çünkü buradaki kazanç büyük. Benim mahkeme sürecim başladı.

27 Nisan 2023 00:32

PSM danışmanlık umut tacirliği yapıyor. Parayı alıyor danışmanlık bitiyor. Mağduriyet başlıyor. Arkadaşlar PSM danışmanlık baştan aşağı kadar yalan! Parayı cebe koyana kadar güzel, para cebe girdikten sonra danışmanlık bitiyor. Telefonlara ve mesajlar geç dönüş yapıyorlar. Bir de iletişim numaraları ABD numarası direkt arayamıyorsunuz. En büyük mağduriyet bu zaten. ABD vizesi için ve Avrupa vizesi için ayrı ayrı ödeme yaptım. Ama Avrupa vizesi eksik evrak ve resmi evrak üzerinde oynama yapıldığı için konsoloslukta işlem yapılamadı ve işlem yapılmadığı halde paramı iade edeceklerini söylediler ama iade etmediler şimdi ABD vizesi için de Haziran 2022 parasını ödediğim halde elimde evrak yok. Neden ABD'yi bırakıp geldiler, şube açıyorlar, çünkü buradaki kazanç büyük. Artık bunların bizim ABD ve Avrupa ya olan zaafınızı ve duygularımızı sö. Mür. Melerine izin vermeyelim Benim mahkeme sürecim başladı. Sizinde mağduriyetiniz gerçekten varsa benimle iletişime geçebilirsiniz. Desteklerinizi bekliyorum

profile profile profile
Kadir
26 Nisan 2023 19:51

01 Ağustos 2023 11:00 (Şikayetten 3 ay sonra)

Uğur sonuçtan hiç memnun değil

Vize Danışmanlık Firmasından Cayma Hakkı Sonrası Para İadesi Yapılmıyor

26 Temmuz 15:31
Sümeyye sonuçtan hiç memnun değil

Vize Başvurusunda Hayal Kırıklığı Ve Yanıltıcı Beklentiler

21 Mart 23:15
Bora sonuçtan çok memnun

Yanlış Doldurulan Formlar Ve İlgisizlik

24 Ocak 21:35
"Beni aradılar ve Bilgilendirmenin dışında vize için bütün gerekli bilgileri tarafıma ilettiler. Poyraz bey in yurt dışında olması nedeni ile ulaşamadıklarını bildirdiler kendilerine yardımlarından dolayı çok teşekkür ederim"