Pro Masaj Divan Diyarbakır SPA Sorunu

16 Haziran 2023 01:17

Bu akşam 1400 lira ödediğim 60 dakika masaj ve kese köpük olarak satın aldım. Öncelikle divan otel'de bulunan Pro masaj ekibinizden asla memnun değilim. L**** hanım elinden geleni yapıyor ama etrafında profesyonel olarak çalışan insanlar olmadığından dolayı kendisi zor durumda kalıyor.

Ocak 23'ten beridir sürekli olarak giderim divan Hotel Pro masaj salonuna. Her gittiğim zaman değişen yüzler, değişen insanlar artık bir süre sonra sinirlerimi bozmaya başlamıştı. Ta ki bugün 15 Haziran'a kadar. Bugün babam ile birlikte masaj almak istedik ama hayatım boyunca aldığım en kötü masajlardan bir tanesi idi. Randevumuz saat 23.00 idi. Biz buna rağmen erken bir saate geldik. L**** hanım sağ olsun güzel bir yüzle karşıladı kendisi ama daha sonrasında olanlar gerçekten rezaletti.

Öncelikle l**** hanım bizlere içecek ikram etti. Daha sonrası sauna ya geçtik, 10 dakika sonra falan l**** hanım önce babamın, daha sonra benim alınacağımı bildirdi. Sorun değil dedim ve kapının önünde babamın çıkmasını bekledim. Çıktıktan hemen sonra keseyi yapan beyefendi üslupsuz bir tavır ile 'sen 10-15 dakika bekle, şu adamı alayım, seni daha sonra alacağım' dedi. Ben gayet kibar bir yaklaşım ile babam ile beraber geldiğimi ve beraber çıkmak istediğimizi söyledim. Bana 'bu benim sorunum değil, önce bu beyefendiyi alacağım' dedi. Nedenini sorduğum zaman 'acelesi varmış, Elazığ’a gitmesi lazım' gibisinden konuştu.

Ben kese olmadan masaja girmek zorunda kaldım. Bu sıra esnasında saat 23.07 civarındaydı, bu durumun kamera kayıtları ile incelenmesini de talep ediyorum. Masör hanım efendi birkaç kere odaya girdi çıktı. Neyse, saat 23.11 gibi masaj başladı. Şu sırada hanımefendi bir kulağında kulaklık ile kendi işini yapıyor olabilir ama şu ana kadar aldığım en kötü masaj deneyimimdi. Yaptığı tek şey baskı yapmak. Gerçekten masaj baskı yapmak mı, ya da boş boş elini vücudun üzerinde gezdirmesi mi?

Masaj yapmayı bilmeyen insanlardan masaj almak kadar üzücü. Bunu da geçtim, 23:11'de başlayan masaj 00:00'da masör hanım efendi tarafından bitti. Çıktığım zaman l**** hanım orada yoktu. Daha sonra dışarıda oturan kese yapan beyefendi 'istersen gel seni şimdi alayım' dedi. Ben 'teşekkür ederim' dedim ve kendi duşumu alarak babamı alarak otelden ayrıldık.

Bu oraya son gidişimdi. Bu saatten sonra derdim sizinle uğraşmak. Gerçekten bunu yapacağım. Hakkım olan şeyleri alacağım. Sizde gerekli önlemleri alarak ve orada bulunan personellerinizi uyararak belki şirketiniz için bir iyilik yapabilirsiniz. Gerçekten yazık, çok yazık.

Memii sonuçtan hiç memnun değil

Hair Head Clinic (Kafa Masaj) Memnuniyetsizliği

28 Ocak 2024 12:36