Prins LPG Pompa Sürücü Sinyali Düşük Hatası

Prins LPG Pompa Sürücü Sinyali Düşük Hatası
17 Temmuz 2023 21:40

Hyundai Tucson marka aracımda Prins sıvı sistem aracımda Prins sıvı sistem LPG mevcut ve pompa sürücüsü doğrulama sinyali çok düşük 130 hatası veriyor ve LPG geçmiyor. Bulunduğum ilde yetkili bayiler sıvı sistemi tam bilmediği için Prins ana merkezi aradık ve aldığımız cevap artık sıvı sisteme bakmıyoruz oldu. Prins merkez bakmıyor ise kim yardımcı olacak. Sorunu çözmek için. Kendi sattığı ürünün arkasında durmayan çözüm bulamayan yedek parça desteği dahi vermeyen bir firma. 2200 euro üzerinde fiyatı bulunan fakat takıldıktan sonra garanti de bitti ise tek başınıza bırakan firma.

profile profile profile
18 Temmuz 2023 09:10 (Şikayetten 11 saat sonra)

Değerli Müşterimiz; Şikayetiniz tarafımıza ulaşmış olup gerekli incelemeler yapılarak, size en kısa sürede bilgi verilecektir. Saygılarımızla Prins

Nazmi

Gökhan bey benimde Hyundai i30 aracımda aynı hata mevcut maalesef, herhangi bir çözüm bulundumu sizin probleme?

Gokhan

Nazmi bey aracımdaki sorun giderildi. [email protected] adresine iletişim bilgilerinizi paylaşırsanız bilgi verebilirim.

Nazmi

Dönerseniz çok memnun olurum. Ok teşekkürler. Hangi ilde yaptırıyorsunuz?

Gokhan

Henüz bulamadım ama haftaya cumartesi randevu aldım röle arızası olduğu düşünülmekte çözülürse size bildiririm

Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

07 Temmuz 2023 20:11

Prins Sıvı Gaz Sistemi Arızası.

Süleyman
02 Eylül 2023 22:51
Nuretin sonuçtan hiç memnun değil

İx35 Prins Sıvı Sistem Marş Basıyor Ancak Çalışmıyor

Nuretin