Dilara
28 Kasım 2024 11:54

Prev'den jill bot satın aldım ve daha ikinci giyişimde tabanın ayrıldığını fark edip fotoğraflarla birlikte mail attım. Ürünün incelenmesi için göndermemi istediler, ürünü gönderdim ve söyledikleri 15 iş gününü bekledim. O süreçte dönüş alamayınca süreçle ilgili bilgi almak için tekrar mail attım.

Ürünün depoda/kargoda kaybolduğunu söyleyip beni mağdur etmemek adına para iadesi ya da yeni ürün gönderimi yapabileceklerini ilettiler. Ben de prev markasını beğendiğim ve bota da ihtiyacım olduğu için yeni ürün gönderilmesini kabul ettim. Ancak yine tabanında açılma var ve ürünü gerçekten hep elimle çıkartıyorum, tabanından da çekmiyorum.

Eşyalarını düzgün kullanan biri olmama rağmen bu problemi yaşadım. Bu sefer ürünü tekrar göndermeyip ayakkabıcıda yapıştırtmayı planlıyorum. Daha önce r**** bot almıştım ve hiçbir problem yaşamamıştım. Jill'lerde kullanılan tabanla ilgili problemleri var bence işçilik olarak.

Beğendiğim bir sürü ürünleri olmasına rağmen fiyatları da düşününce elim gitmiyor. Vizyonları çok iyi, ajandaların videosunu görünce dibim düştü. Umarım işçilik de yakalar vizyonlarını.

03 Aralık 2024 09:11 (Şikayetten 4 gün sonra)

Hatice
21 Şubat 2024 09:27
Prev Botu Açılma Yaptı
İrem sonuçtan hiç memnun değil

İrem

Prev Botlarımın Deformasyonu Ve Uzun Bekleyiş
Aynur sonuçtan çok memnun

Aynur
15 Şubat 21:05
"Şikayetim sonrasında marka dönüş sağlayarak ellerinde aynı üründen stok olmadığı için iade yaparak yardımcı oldu. Zaten sevdiğim bir markaydı fakat yaşanan bu sorundan sonra müşteriye gösterdikleri özenle alışveriş yapmaya devam edeceğim yerli ve vegan bir marka oldu. Teşekkürler prev ekibi"
Vegan Marka Ayakkabılarımın Kısa Sürede Deformasyonu
Eda sonuçtan hiç memnun değil

Eda
29 Mayıs 02:30