Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

24 Temmuz 2024 21:56

Prefabrikasyon ltd. Şti. Firması sahibi m**d**bey ile anlaşıp Antalya Kepez ilçesi duacı Mahallesi'nde bir ev yaptırmak üzere anlaştık. 3 ayda teslim edeceği evimizi 7 ayda teslim etti. Evimizin anlaştığımız ücretini de sorunsuz olarak son kuruşuna kadar ödedik. Eve taşındıktan sonra evin her yerinden sorun çıktı: elektrik tesisatı, su tesisatı, panjur, PVC, WC'lerde pis koku, şömine gibi evin belli başlı yapılan her işinde problem yaşadık ve kendi imkanlarımızla masraf ederek yaptırdık.

İlk yağan yağmurda çatımız akarak evin içindeki tavan dahil tüm duvar kağıtlarımıza zarar verdi. Çatımızın onarımı için aradığımızda kendisinin bütçe durumu olmadığını, bizim yaptırıp 1 ay sonra bize ödeme yapabileceğini, ondan sonra da duvar kağıdı ve içeride oluşan hasarlarla ilgili usta yollayıp mağduriyetimizi gidereceğini söyledi.

Çatımızı kullandığı kötü malzemeden dolayı komple söktürüp yeniden revize yaptırdık. 1 ay sonra ödeme günü geldiğinde bugün yarın diyerek 6 ay bizi atlattı ve sonunda telefonlara cevap vermemeye başladı. Kendisini inşaat mühendisi olarak tanıtan bu firma ve şahıs, yaptığı işle hiçbir alakası yok. İşinin başında durmayan, işini takip etmeyen, yaptığı şantiyeye 7 ayda 7 kez uğramayan ve getirdiği ustaların çoğu bir daha gelmedi.

Kapı ölçüsünü bile yanlış alan, işinin arkasına düşmeyen bir firma. Ev yapıp hayaller kurarken taşındıktan sonra 1 gün sorunsuz günümüz olmadı ve bizi evimizden soğuttu. Evi tüm imkanlarımızla ve bütçemizle kendimiz hemen hemen baştan yaptık.

Osmaniye Çatı Dünyası Dediklerini Yapmadı

Prefabrik Evde Kusurlar Ve Gecikmelerle Boğuşuyoruz

17 Kasım 2024 22:12

Arda Yapı Dekorasyon İnşaat Şirketi Mağduriyeti

03 Temmuz 2024 13:29
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Prefabrik Ev Teslimatı Ve Ücret İadesinde Sözleşmeye Uyulmaması

01 Kasım 2025 01:10