Postegro Aboneliği ve Güvenlik Endişesi

Postegro Aboneliği ve Güvenlik Endişesi
07 Ekim 2024 14:35

Merhaba, ben Telegram üzerinden bir link aracılığıyla Postegro satın aldım. Kredi kart bilgilerimle giriş yaptım ancak hiçbir kişiyi gösterim sağlamıyor. Aboneliğimi iptal etmek istiyorum. Kart bilgilerimi kapatacağım, yenilenmesini istemiyorum. Kartımı güvenlik altına alacağım.

07 Ekim 2024 15:05

Merhaba telegram üzerinden giriş yaptım kredi kart bilgilerimle giriş yaparak işlem yaptım aboneliği iptal ettirmek istiyorum Apple destek bile aradım gözükmüyor abonelik aboneliğin iptal edilmesini istiyorum kartımı iptal ettirdim güvence altına aldım bir aylıktı paket zaten tekrar bir abonelik istemiyorum yardımcı olun teşekkürler

07 Ekim 2024 21:56

Uygulama içinde bir iptal bildirimi bulunmuyor muhatap da bulunmuyor süresi bittikten sonra tekrar yenilenme durumu söz konusu değildir benim yenilenme talebim kesinlikle yoktur kartımı güvence altına aldım kapattırdım tekrar bir yenilenme istemiyorum Apple destekle görüşmem sabittir abonelik gözükmüyor bu site tarafından bana abonelik ile ilgili bir mail gelmemiştir kullanım hakkı bir aylık olarak gözüküyor bir borç durumu çıkarsa sonrasında bu site sahiplerine aittir (yani web. Postegropro. Com ) yasal haklarımı ilerde borç durumu çekim olmaya çalışılırsa kullanacağımı belirtmek isterim

08 Ekim 2024 00:23

Herhangi bir iptal bildirimi yok sorumluluk bu site sahiplerine ait yenilenme talebim yok kapattırdığım güvence altına aldığım kartımdan tekrar çekim vs borç olursa site sahibi size aittir buradan bildirim yapıyorum yasal haklarımı da borç ve çekim olursa kullanacağım

08 Ekim 2024 07:25

Telegram üzerinden de herhangi bir muhatap yok abonelik iptalini isteyebileceğim bir muhatap yok herhangi bir sorun yaşayacağım bir durum da yasal haklarımı kullanacağım buradan bir bildirim öncesinde yapıyorum çünkü bu durum Tüketici Hakları'na aykırı para çekimi yapıldı ama abonelik maili yok hiçbir bildirme durumu yok sorumlu bu site sahipleridir teşekkürler

Popüler Şikayet Konuları

Bu konuyla ilgili çözüm önerileri ve ipuçlarını inceleyin.
Postegro para iadesi
Postegro abonelik iptal
2 Takipçi

Medine sonuçtan hiç memnun değil

Postegro Satın Alımında Güvenlik Ve Hizmet Sorunu

Medine